OS X Yosemite 10.10.2 va fi lansat zilele acestea, iata ce va aduce nou

OS X Yosemite 10.10.2 build

  OS X Yosemite 10.10.2 este cea de-a doua actualizare importanta pregatita de catre compania Apple pentru sistemul de operare OS X Yosemite, ea urmand a fi lansata zilele acestea. Dupa cateva luni de testare, persoanele care au avut ocazia de a instala o versiune pre-release a sistemului de operare vin acum cu primele informatii privind schimbarile oficiale pe care le va anunta si Apple. In lista de mai jos aveti detaliat changelog-ul pe care compania Apple urmeaza sa il includa in versiunea OS X Yosemite 10.10.2 care va fi oferita posesorilor de Mac-uri din lumea intreaga si observati ca vorbim in principal de rezolvari de probleme.

  • Resolves an issue that may cause WiFi to disconnect
  • Resolves an issue that may cause web pages to load slowly
  • Fixes an issue that caused Spotlight to load remote email content when the preference was disabled in Mail
  • Improves audio and video sync when using Bluetooth headphones
  • Adds the ability to browse iCloud Drive in Time Machine
  • Improves VoiceOver speech performance
  • Resolves an issue that causes VoiceOver to echo characters when entering text on a web page
  • Addresses an issue that may cause the input method to switch languages unexpectedly
  • Improves stability and security in Safari

  Separat Apple va permite vizualizarea iCloud Drive in Time Machine pentru a permite afisarea unui log de schimbari de-a lungul timpului, insa schimbarea cea mai importanta este rezolvarea problemelor privind conexiunile Wi-Fi. Separat Apple rezolva o problema care permitea hackerilor sa afle informatii detaliate despre Mac-ul unui utilizator folosind o vulnerabilitate a Spotlight, insa saptamana trecuta v-am vorbit despre rezolvarea unor vulnerabilitati descoperite de catre Google, dar si despre rezolvarea vulnerabilitatii Thunderstrike.

  OS X Yosemite 10.2.2 va fi lansat in perioada imediat urmatoare, adica astazi sau in zilele ce vor urma.

12 COMENTARII

  1. @Zaone am Si eu o întrebare , dețin cel mai scump MacBook pro retina display dar tot am lag pe Yosemite , o sa fie rezolvată aceasta problema in următoarele update-uri ?

  2. Cristian , despre ce la vb?eu nu stiu daca detin cel mai scump model si nu am nuci un lag si nu am avut vreodata.eu am un late 2013 luat de la mediagalaxy cu 11750 ron ,poate nu e cel mai scump dar ruleaza orice impecabil

  3. eu pates uneori sa am lag cand vreau sa dau volumul mai tare sau mai incet, adica dau de tasta + si dupa circa 1sec se mareste volumul si apare pe display simbolul. iMac late 2012 2,7Ghz i5 8gb.
    apropo l-am instalat curat, fara update la maveric.

  4. Din pacate a ajuns si Apple sa aiba niste probleme inacceptabile. Asta cu Wifi este de neiertat ptr. o companie care se lauda ca ar fi nr. 1 in lume! Si multe altele. Ca sa nu mai zic la ce pret sunt aceste probleme!

  5. Si eu am uneori lag atat pe macbook pro 2012 cat si pe imac 2013 . Cand le pornesc au lag cca 5 sec. Nu stiu ce sa le mai fac…
    Ihaaaaaa !!!

  6. Toti cei care au lag, porniti Activity Monitor, mergeti pe tab-ul CPU, in meniu mergeti pe View si de acolo selectati All Processes. Cat CPU va consuma procesul WindowServer, fara a avea programe mancatoare de resurse pornite?

  7. Eu nu stiu ce lag aveti voi, dar mie imi consuma Macul o gramada de RAM. Am upgradat RAMul la 16 GB, si imi tine mereu ocupat 14-15GB, desi am deschise 2-3 aplicatii… Initial am avut 4GB, si am spus ca e nevoie de mai mult RAM, insa cresterea la 16 GB nu m-a ajutat cu nimic. Am pus un SSD Samsung, si doar asa am rezolvat-o…
    Mac OS este super consumator de RAM, nu stie sa il administreze eficient.

  8. La mine treaba cu lagul doar la volum + sau – am intalnit-o si asta se intampla rar sa zic ca o data la saptama , in rest totul brici.