Iata 5 lucruri facute de Apple desi Steve Jobs a fost impotriva lor

steve jobs lucruri

  Steve Jobs a condus compania Apple cu o “mana de fier” si a luat decizii care erau contrare managerilor companiei sau dorintelor clientilor, afirmand in multiple cazuri ca Apple nu va realiza anumite lucruri. Moartea sa a adus o schimbare radicala pentru modul in care functioneaza compania Apple, astfel ca Tim Cook a lansat produse cu functii sau caracteristici pe care Steve Jobs probabil nu le-ar fi aprobat vreodata. Partea interesanta este ca aceste produse au ajuns pe piata in momente cheie pentru companie si au generat incasari foarte bune, deci decizia de a le lansa nu a fost chiar atat de proasta.

  • lansarea de tablete cu ecrane de 8 inch;
  • lansarea de phablet-uri;
  • dezvoltarea unei tablete cu stylus;
  • lansarea unui App Store;
  • schimbarea design-ului skeumorfic al iOS-ului.

  Mai sus aveti toate lucrurile pe care Steve Jobs spunea ca Apple nu le va face si unul dintre ele s-a realizat in timpul vietii sale, App Store-ul fiind lansat in cursul anului 2009 de catre compania americana. Restul au fost realizate dupa decesul lui Steve Jobs, iPad Pro urmand a fi prima tableta Apple cu un stylus dedicat, desi Steve Jobs ura acest gen de accesorii pentru terminale mobile. In ciuda dorintelor fostului CEO Apple, Tim Cook are o mentalitate proprie care pana acum s-a dovedit a fi extrem de profitabila pentru Apple, asa ca pana una alta deciziile luate de el au fost de bun augur pentru toata lumea, in majoritatea cazurilor.

7 COMENTARII

  1. Steveeeee , God bless you !
    Daca nu erai tu samsugu lu’ nea giorgica avea si acum lag in gandire. Xeroxisti ordinari !!

  2. Steve Jobs ar fi gasit o alta alternativa (ecrane mari, stylus etc.) intotdeauna deoarece el era un vizionar. Tim Cook nu este si nu va fi asa ca se ia dupa turma… Samsung, LG, Google (phablet-uri, stylus etc.)

  3. Copii, din câte știu eu, și zic că știu bine, primul PDA din lume se numea Newton, a fost creat de Apple și avea stylus. Recunoașterea scrierii, e-mail, editare docs on-the-go etc. Să fi tot fost anul 1996. După Apple au urmat cei de la Palm și au făcut o treabă foarte bună. Mai gândiți-vă cam pe la cine este patentul în seif și dacă lone wanderer se ia după turmă sau invers.

  4. @bcn_camera nu cred ca ai dreptate… Primi la tehnologie au fost cei de la samsung 🙂 . Pai apple a copiat IOS-ul de la ei si toate cele :). Erau mai demult ceva zvonuri ca samsung a copiat doar masina de spalat cu care si-a spalat Jobs hainele. Atunci Steve s-a suparat si a inceput sa copieze puternic de la ei..asa au ajuns sa lanseze iphone-ul.

  5. Cu tot respectul, vorbești în dodii.
    Poate greșesc făcându-mi deranj să-ți răspund.
    DAR îți recomand să cauți “Newton” pe everymac.com și pe wikipedia.org, eventual înțelegi unde băteam. Caută și “PDA” pe wiki. Nu era 1996, ci 1993, deci peste 20 de ani cu conceptul ăsta, original de la Apple, cu stylus cu tot. Pe vremea aia Samsung fabrica aspiratoare.
    Ce n-a făcut Samsung niciodată este un sistem de operare. Android este scos de Google pornind de la Linux. Ar fi fost interesant să se fi putut copia ceva de la Samsung, dar nu e cazul.
    Dacă vrei laudă și Windows-ul 3.1 pe acest forum despre Apple.