My Widgets implementeaza o multitudine de Widget-uri fara jailbreak

My Widgets

  My Widgets este o aplicatie lansata in App Store cu nu foarte mult timp in urma, ea fiind gandita in ideea de a ne implementa o multitudine de widget-uri in centrul de notificari al iOS 8. In imaginea de mai sus aveti prezentate o multitudine dintre ele, wdiget-urile fiind vizibile oriunde in centrul de notificari, indiferent de unde este deschis. Toate widget-urile vor fi adaugate in meniul Today, Astazi, al centrului de notificari, ele fiind prezentate unul sub altul impreuna cu restul widget-urilor.

The application contains some free widgets like the Note widget allowing you to quickly view and edit some text notes and reminders and the Decision widget allowing you to randomly choose one item among several choices. You can add as many widgets as you want and they will be displayed in up to 3 different lists. Those same lists will be available in the Today view and in the application (although it is possible, if you want, to hide some widgets in the Today view).

  Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, aplicatia My Widgets are o lista intreaga de widget-uri care permit afisarea de poze din libraria foto, poze preluate de pe internet, horoscopul zilnic, ceasuri internationale, o interfata pentru scriere de notifite, un calendar, un sistem de inregistrare de notite audio, plus multe altele. Widget-urile pot fi adaugate in centrul de notificari prin simpla selectare si aplicare a lor din aplicatie, ele fiind accesibile imediat dupa aceea.

  Aplicatia My Widgets este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store. The application is really easy to use and is adapted to the fresh look of your device.

4 COMENTARII

  1. doar 3 widgeturi neinteresante pot fi adaugate la free version, cine vrea poze, calendar, ceas..etc in centru de notificari trebuie sa scoata 4.99 euro. nu isi face bani.

  2. mai mergeti si voi pe la scoala. se scrie cu 2 de ‘i’ -> “banii”, iar oricum exprimarea e de toata jena: “nu isi face banii”? cum sa isi faca banii ? la masina de facut bani sau cum ?

  3. inca unu mic care vrea sa isi dea teza la romana aici pe site, stai jos nota 4. tu “snoopdobitoc” aici se vorbeste iPhoneasca, ma mir ca ai inteles ce am scris mai sus sau ai rugat un prieten sa iti transcrie corect ca sa pricepi ce am vrut eu sa scriu. pa nu isi face “banii” asa cum nu iti faci nici tu treaba aici scriind despre cum scriu eu in loc sa scri la subiect, adica despre My Widgets. eu am scris parerea mea despre aplicatie, tu copil ce esti ma corectezi de parca intereseaza pe cineva in afara de tine cum scriu eu.