AppNoti implementeaza o functie utila pentru instalarea aplicatiilor

AppNoti instalare aplicatii

  AppNoti este un nou tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza iOS 8, el implementand o functionalitate utila pentru instalarea de aplicatii. In imaginea de mai sus puteti vedea exact ceea ce ne ofera tweak-ul AppNoti, mai exact el afiseaza o notificare cand o aplicatie a fost instalata cu succes. Notificarea este afisata exact precum oricare alta trimisa de vreo aplicatie instalata in terminalele noastre prin centrul de notificari, astfel ca o veti vedea fie in partea superioara a ecranului, fie in mijlocul acestuia.

Compatible with iOS 7 and 8. Downloading a huge app and would like to be notified when it’s completed? AppNoti does just that. After an app completes installation you’ll receive a banner notification alerting you to it. 

  AppNoti este extrem de util pentru a afla rapid cand a fost instalata o aplicatie pe care o descarcati, in cazul aplicatiilor mari procesul de descarcare si instalare durand foarte mult. AppNoti este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia.

2 COMENTARII