Prima Pagina Noutati Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost confirmate de...

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost confirmate de un operator de telefonie mobila

Samsung Galaxy S6 confirmat

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge sunt noile varfuri de gama pe care compania Samsung se pregateste sa le lanseze pe piata in perioada imediat urmatoare. Desi pana acum am vazut o multitudine de zvonuri legate de cele doua terminale, iata ca astazi avem si confirmarea existentei lor multumita unui operator de telefonie mobila. Vodafone Olanda este operatorul care confirma fara dubiu faptul ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge exista, denumirile fiind utilizate pentru ele de catre compania coreeana.

  Imaginile acestui articol au fost preluate prin analizarea website-ului Vodafone Olanda si dupa cum puteti observa, operatorul a creat o pagina speciala pentru Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge. In aceasta pagina urmeaza sa fie listate inclusiv specificatiile tehnice ale viitoarelor terminale sau preturile de vanzare, insa pana una-alta avem disponibile doar denumirile. Era destul de logic sa vedem aceste informatii mai devreme sau mai tarziu intr-un cadru semi-oficial, asa ca acum stim sigur cum se vor numi terminalele.

Samsung Galaxy S6 Edge confirmat

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi prezentate oficial in cursul lunii martie in cadrul unei conferinte care va avea loc la Mobile World Congress 2015, astfel ca nu avem foarte mult de asteptat pana cand le vom vedea pentru prima oara.

  • Rica

    Blogul asta nu e doar despre “idevice-uri”, ce ma interesează pe mine despre samsung. Aici nu esti engadget. Exagerezi.

  • Samsung Galaxy S6 va fi un competitor direct al iPhone 6, probabil cel mai important, deci de ce sa ne limitam ?

  • jesu

    Incuiati mai sunt unii utilizatori de idevice-uri LOL . De aia nici nu concept ca ceva poate fi mai bun decat ce utilizeaza ei .

  • Roland

    Perfecta dreptate Jesuse