Prima Pagina Mobile World Congress 2015 Samsung Galaxy S6 Edge are ecran curbat spre margnile carcasei

Samsung Galaxy S6 Edge are ecran curbat spre margnile carcasei

Samsung Galaxy S6 Edge ecran margini

  Samsung Galaxy S6 Edge este una dintre cele doua versiuni ale Samsung Galaxy S6 Edge care urmeaza sa fie prezentate la Mobile World Congress 2015 in Barcelona la inceputul lunii viitoare. Pana in prezent au aparut o multitudine de informatii conform carora terminalul ar urma sa aiba ecranul curbat spre exteriorul carcase, iar astazi avem o noua confirmare a acestui lucru.

  Conform unor surse din interorul Samsung, Samsung Galaxy S6 Edge va avea ecranul curbat inspre partea dreapta si inspre partea stanga a carcasei, nu doar intr-o parte precum Samsung Galaxy Note 4. In imaginea de mai sus aveti prezentat ecranul curbat al Samsung Galaxy Note 4 si va puteti face o idee in legatura cu modul in care va arata Samsung Galaxy S6 Edge.

Today, we can confirm that Samsung is indeed developing a Galaxy S6 with two-edge displays, one on each side, reports our source. The software feature set of the Galaxy S6 Edge is very similar to the one found on the Note Edge. However, Samsung did throw in some new features to make the S6 Edge a little unique.

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor avea hardware similar, insa pe partea de functionalitate cele doua dispozitive vor fi diferentiate prin software. Mai exact, Samsung Galaxy S6 Edge urmeaza sa contina aproximativ aceleasi functii precum Samsung Galaxy Note 4, dar cu cateva imbunatatiri pentru a fi mai atractiv.

  Compania Samsung a implementat in Samsung Galaxy S6 Edge optiunea de a alege pozitia in care este activat meniul principal de control, ofera posibilitatea de a lumina marginea ecranului cand primim o notificare, ofera optiunea de a afisa anumite contacte in diverse culori, plus alte cateva noutati.

  Samsung Galaxy S6 Edge vine la peste juma tate de an distanta de Samsung Galaxy Note 4 si asta in conditiile in care Samsung a afirmat ca acest din urma terminal va fi doar un experiement pentru a vedea cat de populare pot fi smartphone-urile cu ecrane curbate in exterior. Cererea pentru produs pare sa fi fost mare din moment ce Samsung a decis sa produca o unitate noua, asa ca va fi interesant de vazut cum va functiona ea.

 • Sebastian

  Doamne ce articol de toata jena .nu intelegi nimic , jumatate din cuvinte sunt “Samsung Galaxy S6 ,Samsungung Galaxy S6 Edge si Samsung Galaxy Note 4 “. Desigur sti ca exista Samsung Galaxy Note Edge de fapt….

 • AdiD

  @Sebastian, “stii”… dar ma rog.
  @Zaone – Daca tu ai scris articolul, te-ai grabit sau ai fost matol. pt ca stiu ca nu esti agramat si nici nu prea mananci litere. Daca ai un editor la site…. mai da-i in cap putin, ca pe articolul asta sunt 5-6 greseli 😀

 • . nine

  offff,doar suntem rromani….

 • gipsy

  Articolul se vrea a fi un pamflet. Nu poti vorbi serios sau corect despre un S6 🙂

 • mihai

  Sony Xperia z2 si z3 sunt cele mai tari telefoane

 • cosyy

  Sa trezit Gheorghe cu z2/z3 bmw?:))

 • Pingback: Samsung Galaxy S6 - specificatii dezvaluite inaintea lansarii()

 • Pingback: Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost confirmate de un operator de telefonie mobila()