Twitter lanseaza o functie de mesaje in grup, implementeaza alte functii utile (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=XNnVH-mwSdM

  In cursul noptii trecute compania Twitter si-a actualizat aplicatia disponibila in App Store cu o serie de noutati pe care multi utilizatori le vor considera a fi extrem de utile. Mai exact, vorbim pentru inceput despre posibilitatea de a trimite mesaje catre grupuri de prieteni, intr-un mod similar cu cel in care trimieam mesaje directe. Partea interesanta pentru noua functie este ca persoanele care pot participa la aceste conversatii in grup nu trebuie sa se urmeasca una pe cealalta, deci puteti adauga intr-o conversatie orice prieteni doriti, chiar daca acestia nu se cunosc sau nu se urmaresc reciproc.

The group function lets you start conversations with any of your followers and they don’t all need to follow one another in order to chat. You can create a group in just a few taps. When you’re added to a group, you’ll get a notification. If you’re brand new to Direct Messages, here’s a good resource to learn more.

  Mergand mai departe, compania Twitter a implementat posibilitatea de a inregistra clipuri video de 30 de secunde, eliminand astfel restrictiile aplicate pentru Vine, sau cele existente in Instagram, de exemplu. Practic oricine poate inregistra clipuri video de 30 de secunde si le poate partaja direct in reteaua Twitter, ele fiind vizibile atat in interfata desktop a website-ului companiei, cat si in aplicatia pentru terminale mobile. Noile functii sunt disponibile impreuna cu imbunatatiri ale altor functii existente si cu rezolvarea unor probleme existente in versiunea anterioara a aplicatiei Twitter.

  Twitter pentru iPhone si iPad este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.