Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 – conector proprietar pentru accesorii modulare ce adauga ecrane,...

Samsung Galaxy S6 – conector proprietar pentru accesorii modulare ce adauga ecrane, lentile si nu numai

Samsung Galaxy S6 conector carcase

  Samsung Galaxy S6 a fost confirmat pentru lansare, iar acum aflam cateva detalii noi cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere viitorul varf de gama al celor de la Samsung. Conform unor informatii aparute astazi, pentru Samsung Galaxy S6, compania coreeana ar fi implementat un conector proprietar(precum cel Lightning al Apple), el permitand conectarea de accesorii. Mai exact, vorbim despre carcase speciale care ar putea fi montate peste cea normala a Samsung Galaxy S6, ele urmand a oferi o multitudine de functii pe care smartphone-ul nu le are.

Samsung Galaxy S6 – accesorii modulare pentru functionalitate suplimentara

  Avand la baza ideea smartphone-urilor modulare, aceste carcase ale Samsung Galaxy S6 ar putea oferi posibilitatea de a adauga: un al doilea ecran, lentile suplimentare pentru camera, senzori biometrici conectat la aplicatia S Health, o baterie externa, etc. Cei de la Samsung au conceput cateva carcase pentru a le oferi producatorilor de accesorii exemple cu privire la ceea ce le pot oferi utilizatorilor in viitor, astfel ca ne putem astepta la mult mai multe, daca ideea celor de la Samsung va avea succes in randul lumii.

  Desi s-a spus ca Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla, acest lucru complicand implementarea de carcase accesorii suplimentare, orice este posibil cand vine vorba de Samsung. Ca sa fiu sincer, daca Samsung Galaxy S6 va avea acest tip de accesorii modulare, atunci va fi un smartphone extrem de interesant si Samsung ar putea avea un avantaj serios in fata Apple.

 • ksm

  Dacă vor reuși să le pună în aplicare, să funcționeze foarte bine, Samsung va avea un avantaj mare 🙂 sper și Apple să își aducă aminte că fără noi,ei nu există și concurența urcă trepte!

 • Cred ca va castiga foarte multi clienti noi cu o schimbare de genul asta, ramane doar de vazut daca o va putea face cum trebuie.

 • jesu

  Nu ma intereseaza sa fac oua prajite cu un telefon , dar felicitari lui Samsung pt includerea unor facilitati noi in plus. Oricum au fost pionierii si fruntasii introducerii de functii si facilitati noi in smart phone-uri – mult in fata celor de la Apple . Ca sunt mai mult sau mai putin folositoare, asta-i alta poveste .

 • Srb

  Pai pe mine m-ar casiga sigur, pt ca l-as cumpara ca sa ma pot pi**a pe el
  Muhahahah abia astept S6 sa fie cu carcasa din piele de crocodil

 • jesu

  Srb , cred ca meriti sa facem si noi acelasi lucru pe tine – ata de b_u esti !!!

 • Srb

  Eu vorbesc despre un produs si tu vorbesti despre oameni, calitate de om ce esti

 • AppleForever

  cand spui samsung spui tot : lag , restart , blocaj in aplicatii , material prost , functii noi pe care nu le foloseste nimeni etc etc

 • Costin

  @AppleForever
  Mai schimba si tu placa,acelasi coment la toate articolele.

 • EuGeorge

  @AppleForever, e mai bun lagul, restartul si blocajul de aplicatii din Ios 8?
  Aluminiul de pe Iphone e mai bun decat aluminiul de pe Samsung? Dc? Ca se indoaie in buzunar?
  sunt mai bune functile de pe Iphone? Defapt stai, ca Apple nu aduce functii noi.
  Dtai linistit, cam in 5 ani va avea si Iphone 5 functii noi si poate un ecran QHD.
  Nici macar nu ai un telefon Samsung, doar dai din gura.

 • unu

  Apple4ever troleaza la greu 🙂

 • tiki taka

  O daaaa !!! Giorgica cu samsugu ! Ce mai faci drace, tot cu tigaia aia de note4 bobinezi? Nu ti-ai iradiat inca neouronii, sau ai doar unul si plictisit ?

 • V.P

  @Tiki taka , de unde ai aparut si tu aifonist ratacit ?? ,,
  Tu esti ala de te pisi pe Samsung !l