Vodafone Romania extinde acoperirea romaing 4G la 40 de tari

Vodafone roaming 4G

  Vodafone Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din tara noastra, a anuntat in cursul acestei zile extinderea acoperirii pentru roaming 4G la nu mai putin de 40 de tari de pe glob. Incepand de astazi toate persoanele care calatoresc in tarile listate in harta de mai sus vor beneficia de roaming 4G la costuri normale, Mexic, Hong Kong, Estonia, Filipine, Arabia Saudita, Luxemburg si Oman fiind noile tari cu acoperire. Extinderea acoperirii face parte din strategia pe termen lung a celor de la Vodafone, clientii din Romania avand de ceva vreme posibilitatea de a beneficia de roaming 4G in Europa.

  Desi ofera roaming 4G in 40 de tari de pe glob, cei de la Vodafone au oficial acoperire 4G in doar 19 orase din Romania: Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara, Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures. Orange Romania este in momentul de fata operatorul roman care ofera cea mai mare acoperire 4G in tara noastra, cei de la Vodafone si Telekom lucrand din greu pentru a isi extinde reteaua nationala 4G.

Vodafone Romania isi extinde acoperirea internationala a serviciilor de roaming 4G, la 40 de tari

  • Vodafone, lider al serviciilor de roaming 4G, isi extinde acoperirea internationala la 40 de tari, dupa ce adauga Mexic, Hong Kong, Estonia, Filipine, Arabia Saudita, Luxemburg si Oman pe lista tarilor cu roaming 4G
  • Vodafone este primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, in noiembrie 2013

Bucuresti, 27 ianuarie 2015 – De astazi, Vodafone Romania, lider al serviciilor de roaming 4G, isi extinde acoperirea la 40 de tari in care utilizatorii sai au acces la serviciile de roaming 4G, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming. 

Astfel, Vodafone, primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, adauga acum Mexic, Hong Kong, Estonia, Filipine, Arabia Saudita, Luxemburg si Oman in aria de acoperire.

“Continuam sa extindem acoperirea serviciilor noastre de roaming 4G, iar acum clientii nostri se pot bucura de vacante si de calatoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteza, fara costuri suplimentare fata de tarifele normale de roaming, in 40 de tari din intreaga lume. De asemenea, oferim si utilizatorilor din strainatate care calatoresc in Romania acces la reteaua avansata 4G a Vodafone Romania, certificata in multiple randuri, precum si la beneficiile Supernet™”, a spus Ravinder Takkar, Presedinte si CEO, Vodafone Romania.

Lista completa a tarilor in care serviciile de roaming 4G sunt active este disponibila la https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/roaming/roaming-4g/index.htm

In Romania, Vodafone, cea mai performanta retea de date, are acoperire 4G in unele dintre cele mai importante orase, cum ar fi: Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara, Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures.