Prima Pagina 4G Vodafone Romania ofera acces la serviciile de roaming 4G in 15 tari...

Vodafone Romania ofera acces la serviciile de roaming 4G in 15 tari din lume, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming

Vodafone Logo - iDevice.ro

 

  Vodafone Romania, cel de-al doilea operator telecom de pe piata locala, a anuntat in cursul acestei zile extinderea ariei de acoperire 4G prin roaming la 15 tari din lume. Prin aceasta extindere, Vodafone Romania le ofera clientilor sai acces la serviciile de roaming 4G in 15 tari din lume, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming, urmand practic exemplul altor operatori locali.

  In momentul de fata oferta Vodafone este disponibila in Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda, Portugalia, Spania, si Taiwan. Accesul la retelele 4G prin roaming este facilitat de catre Vodafone prin intermediul optiunii “Roaming pe zi” care costa 1.5€/zi pentru utilizatorii abonamentelor RED si 2€/zi pentru restul clientilor.

Vodafone Romania isi consolideaza pozitia de lider al serviciilor de roaming 4G, prin cresterea ariei de acoperire la 15 tari

 • Vodafone este primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, in noiembrie 2013, pentru utilizatorii sai care calatoresc in Portugalia, Spania, Grecia si Italia
 • Vodafone continua sa conduca segmentul serviciilor de roaming 4G, dupa extinderea acoperirii in Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda si Taiwan

Bucuresti, 1 septembrie 2014 – De astazi, Vodafone, lider al segmentului de servicii de roaming 4G, ofera utilizatorilor sai acces la serviciile de roaming 4G in 15 tari din lume, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming.

Astfel, Vodafone, primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, adauga de acum in aria de acoperire si Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda si Taiwan. Serviciile de roaming 4G sunt disponibile, din noiembrie 2013, si in Portugalia, Spania, Grecia si Italia. Vodafone Romania va continua sa extinda, intr-un ritm sustinut, lista tarilor in care ofera servicii de roaming 4G.

“De acum, utilizatorii Vodafone Romania care calatoresc in 15 tari din lume beneficiaza, in strainatate, de servicii de roaming 4G fara costuri suplimentare, pentru a se putea bucura de conexiuni de mare viteza pentru streaming video, muzica, navigare online si multe altele, oriunde s-ar afla. Vodafone nu este doar lider la capitolul destinatiilor de roaming 4G pentru romani, ci ofera si utilizatorilor care calatoresc in Romania acces la reteaua sa avansata 4G, certificata in repetate randuri”, a declarat Giovanni Chiarelli, Chief Technology Officer, Vodafone Romania.

Utilizatorii Vodafone Romania se pot bucura de serviciile de roaming 4G cand calatoresc in strainatate, in aceleasi conditii ca si in tara.

Special  pentru clientii care utilizeaza serviciile de roaming in Europa, in aceasta vara, Vodafone face optiunea “Roaming pe zi” si mai accesibila si reduce tarifele zilnice cu 50%. Astfel, optiunea costa doar 1.5 Euro/zi pentru clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse in abonament si 1.99 Euro/zi pentru utilizatorii celorlalte abonamente. Optiunea “Roaming pe zi” le permite abonatilor Vodafone sa acceseze minutele, SMS-urile si traficul de date incluse in abonament si atunci cand calatoresc in strainatate.

In Romania, Vodafone, cea mai performanta retea de date, are acoperire 4G in unele dintre cele mai importante orase, cum ar fi: Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara, Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures.

 • Serban

  Cam cum vine asta ? : G in 15 tari din lume, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming ……….prin intermediul optiunii “Roaming pe zi” care costa 1.5€/zi pentru utilizatorii abonamentelor RED si 2€/zi pentru restul clientilor.

 • dominic

  In loc sa isi extinda reteaua in tara o extind afara. Orange le-a dat fum in nas!

 • IULIAN

  zaone observ ca nu se mai publica toate comentariile si nu inteleg de ce …. ?

 • Nu aveam nimic in spam.

 • IULIAN

  spuneam ca nu inteleg dc toti operatorii se lauda cu acoperire 3G/4G cand pe portiuni bune din autostrada soarelui nu poti nici macar sa dai un sms sau telefon de urgenta, asta am patit mereu de pe iphone 4 si la fel si acum de pe 5s, si pe Cosmote si pe Vodafone.
  la fel cand ies din bucuresti in majoritatea zonelor semnalul 3G se transforma in EDGE sau chiar dispare si acelasi lucru se intampla si in aproape toate mall-urile din Bucuresti …

 • Pingback: Vodafone Romania extinde acoperirea romaing 4G la 40 de tari()