iOS 8.1.3 jailbreak – cum il fac ?

jailbreak iOS 8.1.3

  iOS 8.1.3 jailbreak este principala grija a multor posesori de iDevice-uri care au instalat deja iOS 8.1.2 in propriile terminale si au folosit solutia de jailbreak TaiG pentru a isi exploata terminalele in trecut. Dupa cum v-am spus deja aseara, iOS 8.1.3 jailbreak nu este posibil in momentul de fata pentru terminalele noastre, compania Apple blocand vulnerabilitatile principale care permiteau exploatarea iOS 8.1.x. Intetiile Apple au fost clare inca de anul trecut cand a blocat solutiile vechi de jailbreak, astfel ca nimeni nu se astepta ca iOS 8.1.3 jailbreak sa fie posibil acum, insa asta nu inseamna ca el a disparut complet.

iOS 8.1.3 jailbreak – cum il fac ?

  iOS 8.1.3 jailbreak ar putea fi posibil in viitorul apropiat deoarece chinezii de la TaiG au afirmat ca vor oferi suport pentru iOS 8.2 in momentul lansarii, insa acest suport ar putea veni mai devreme pentru iOS 8.1.3. Deocamdata chinezii nu au dezvaluit vreo intentie pentru a lansa iOS 8.1.3 jailbreak in perioada imediat urmatoare, insa nu ar fi greu de crezut ca-si vor actualiza programul TaiG pentru a-l face compatibil cu actualizarea. In China exista o concurenta tot mai mare pentru a produce solutii de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile Apple, astfel ca ne putem astepta ca solutiile de jailbreak sa fie disponibile “in cascada” in perioada imediat urmatoare.

  Acestea fiind spuse, daca ati facut deja update la iOS 8.1.3 si mai doriti jailbreak, puteti face fara probleme downgrade la iOS 8.1.2.