DOWNGRADE iOS 8.1.3 la iOS 8.1.2 – iata cum il faci!

DOWNGRADE iOS 8.1.3

UPDATE: iOS 8.1.2 nu mai poate fi instalat!

  iOS 8.1.3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple si dupa cum v-am spus deja in articolul initial dedicat disponibilitatii, compania americana a rezolvat o multitudine de probleme ale versiunii anterioare a sistemului de operare. Daca se intampla sa fiti nemultumiti de aceasta actualizare, desi imi vine extrem de greu sa cred acest lucru, ei bine in momentul de fata puteti face DOWNGRADE iOS 8.1.3 la iOS 8.1.2 deoarece Apple inca semneaza SHSH-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare, deci o puteti instala direct prin iTunes in terminalele voastre.

  Avand in vedere ca deocamdata nu se stie daca vom putea face jailbreak iOS 8.1.3 folosind solutia de jailbreak TaiG, exista posibilitatea ca unii dintre voi sa doreasca sa revina la iOS 8.1.2. V-am spus de la bun inceput ca exista posibilitatea ca iOS 8.1.3 sa nu poata fi jailbroken, asa ca daca ati facut update si veti dori jailbreak, va recomand sa reveniti la iOS 8.1.2 inca de pe acum. Procedura de jailbreak poate fi facuta acum pe terminalele noastre fara probleme si fara riscul de a ramane blocati si obligati de a instala iOS 8.1.3 inapoi, asa ca este recomandabil sa va folositi de ea cat inca puteti.

Tutorial downgrade iOS 8.1.3 la iOS 8.1.2

  1. Descărcați iOS 8.1.2 de aici.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Apăsati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.

  Nu uitati ca inainte de a incepe este necesar sa faceti un backup pentru datele disponibile in terminalele voastre, iar aceasta procedura poate fi efectuata intr-unul dintre cele doua moduri existente. Primul dintre ele implica utilizarea meniului iCloud>Backup din aplicatia Configurari, Settings, a iOS 8, in timp ce a doua presupune folosirea programului iTunes pentru PC-urile cu Windows si Mac-uri.

  Acestea fiind spuse, daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.