Tomb Raider II este disponibil la PRET REDUS in App Store!

Tomb Raider II

   Tomb Raider II  este o versiune pentru iPhone si iPad a unui dintre popularele jocuri lansate pentru PC-uri cu multi ani in urma, compania SQUARE ENIX incercand sa profite de renumele seriei pentru a convinge posesorii de iDevice-uri sa faca o achizitie. Tomb Raider II o are in centru pe binecunoscuta eroina Lara Croft care se afla intr-o aventura ce o va duce la locatia Pimnalului din Xian, o obiect magic care ar trebui sa retina puterea unui dragon antic. Desigur ca in cautarea acestui obiect voi va trebui sa infruntati o multitudine de monstri, membri ai unor grupari extrem de periculoase, calugari razboinici si nu doar atat, totul pentru a descoper unul dintre cele mai puternice obiecte magice din lumea Tomb Raider II.

THE MULTI AWARD WINNING CLASSIC ACTION ADVENTURE GAME FROM THE GLORIOUS DAYS OF THE 90S IS BACK AGAIN IN TOMB RAIDER II FOR IOS USERS THIS YEAR! THE UNSTOPPABLE LARA CROFT IS BACK IN TOMB RAIDER II. JOIN LARA IN HER QUEST FOR THE DAGGER OF XIAN, REPUTED TO POSSESS THE POWER OF THE DRAGON. BUT BEWARE, LARA IS NOT THE ONLY ONE IN SEARCH OF THE DAGGER! WARRIOR MONKS AND CRAZED CULT MEMBERS PLOT AGAINST YOU AS YOU TRAVEL FROM THE REMOTE MOUNTAIN PEAKS OF TIBET, THE CANALS OF VENICE AND TO THE BOTTOM OF THE SEA.

  Actiunea Tomb Raider II se intinde din Tibet, pana in venetia si fundul marilor dintre acestea, China fiind tara in care veti ajunge in final pentru a recupera obiectul pierdut cu secole in urma. Tomb Raider II ne pune la dispozitie nu mai putin de 50 de achievment-uri unice pe care le putem debloca, ne da posibilitatea de a controla autovehicule si o gama extrem de variata de arme puse la dispozitie de catre dezvoltatori, totul intr-un joc extrem de interesant.

  • EXPLORE GRAND NEW LOCATIONS FROM TIBET, CHINA TO VENICE, ITALY!
  • ARM YOURSELF WITH AUTOMATIC PISTOLS, GRENADE LAUNCHER, M16 RIFLE AND MORE!
  • OVER 50 UNIQUE ACHIEVEMENTS TO UNLOCK!
  • KILL OR BE KILLED BY DEADLY WARRIOR MONKS, YETIS AND MORE!
  • COMES COMPLETE WITH “THE GOLDEN MASK” EXPANSION!
  • TAKE CONTROL OF VEHICLES SUCH AS MOTORBOATS AND QUAD BIKES!

  Tomb Raider II este disponibil pentru DESCARCARE la PRET REDUS in format universal in App Store.