Samsung Galaxy S6 – un prototip si o carcasa apar in imagini

64

Samsung Galaxy S6 prototip

  Samsung Galaxy S6 este cel mai interesant smartphone care urmeaza sa fie lansat pe piata in perioda urmatoare, iar astazi avem ocazia de a il vedea in noi imagini aparute multumita unor surse asiatice. Un presupus prototip vechi al viitorului varf de gama Samsung este prezentat in imaginea de mai sus, design-ul sau fiind extrem de similar cu tot ceea ce ni s-a prezentat in diverse zvonuri aparute pe internet. Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aiba o camera patrata pozitionata in mijlocul carcasei si o structura care ar trebui sa fie din sticla

  Avand in vedere ca prototip din imagine este vechi, exista posibilitatea ca unele aspecte sa se fi schimbat din momentul crearii sale si pana acum, dar e putin probabil ca lista de schimbari sa fie chiar atat de mare. Pentru el au fost create inclusiv unele carcase precum cea pe care o vedeti in imaginea de mai jos, ele nefiind modulare, asa cum s-a sugerat ca va fi smartphone-ul celor de la Samsung. Din imagine se intelege ca acest prototip al Samsung Galaxy S6 nu este modular si nu are o carcasa din sticla, dar exista sansa ca Samsung sa il fi schimbat serios in ultimele luni, asa ca ar putea avea o surpriza interesanta pregatita pentru noi.

Samsung Galaxy S6 carcasa

  Avand in vedere ca profitul Samsung a scazut serios in ultimele luni, exista sansa ca producatorul coreean sa ia decizii radicale in ceea ce priveste implementarea de functii in Samsung Galaxy S6, totul intr-o incercare de a face smartphone-ul popular din nou.