Prima Pagina Apple iTunes 12.1 a fost lansat de Apple

iTunes 12.1 a fost lansat de Apple

iTunes 12.1 1

  iTunes 12.1 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, cei din Cupertino actualizand versiunea pentru OS X a sistemului de operare pentru Mac-uri. Una dintre principalele noutati implementate de catre iTunes 12.1 este un widget care permite controlarea si cumpararea prin Notifications Center a muzicii ascultate prin iTunes Radio. Impreuna cu noua functie, compania americana a reimplementat un “tur” al tuturor functiilor implementate in versiunea initiala a aplicatiei, lansata in cursul anului trecut.

  Separat de aceste noutati, iTunes 12.1 imbunatateste sistemul de sincronizare cu iPhone, iPad si iPod Touch-urile companiei Apple, astfel ca veti avea parte de o interconectare mai buna cu aceste produse. iTunes 12.1 poate fi actualizat prin sistemul Software Update al OS X-ului, sau poate fi descarcat gratuit din cadrul website-ului Apple.

iTunes 12.1

iTunes 12.1 2

  • iTu

    eu em patit ca am selectat mai multe foldere cu muzica ce urma sa le copiez in iTunes, dar la copiere le-a bagat toate intr-o lista nu pe foldere. a trebuit sa bag cate un folder pe rand, sunt curios daca cu acest update merge sa adaugi mai multe foldere o data.