Mii de Apple Watch-uri sunt testate in public in lumea larga

apple watch public

  Apple Watch este primul smartwatch Apple si in luna aprilie el va fi lansat oficial de catre compania americana, Tim Cook confirmand acest lucru in cadrul conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q4 2014. Inaintea acestei confirmari am aflat totusi ca Apple Watch este testat de cateva mii de persoane si pe internet apar tot mai multe poze in care viitorul produs Apple este prezentat. Majoritatea celor care testeaza produsul sunt in SUA, insa compania Apple a impartit unitati si in diverse alte locatii de pe glob pentru a putea testa ceasul destept in conditii cat se poate de variate.

I want one, and I didn’t even really see much of what the thing could do. But I got the distinct impression that the Watch has already become integrated into the daily life of this user. I could see it as a powerful personal assistant that’s always just an arm’s lift away to help you make sense of the minutiae of daily life: the schedules and reminders and appointments and social media and everything else we all have to process every minute of every day.

  Locuitorii orasului San Francisco au cel mai des ocazia de a vedea Apple Watch la mainile diversilor angajati Apple si nu numai, unul dintre cei care testeaza produsul oferind unui jurnalist ocazia de a il folosi timp de cateva minute. Conform relatarilor acestuia, Apple Watch parea a fi perfect proportionat pentru mana, nu iesea in mod negativ in evidenta si modul in care prezenta informatiile parea a il integra usor in viata oricui. In ciuda faptului ca produsul se anunta a fi extrem de interesant, Apple are probleme in a ii oferi o autonomie foarte buna, asa ca el va necesita incarcat zilnic.