Patru luni mai tarziu, iOS 8 inca nu rezolva o problema suparatoare a ecranului de blocare

iOS 8 hero 1

  La foarte scurt timp dupa instalarea primei versiuni a iOS 8 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch am sesizat existenta unei probleme extrem de deranjante pentru ecranul de blocare al terminalelor noastre. Vorbesc despre imposibilitatea de a accesa Centrul de Control in anumite conditii din ecranul de blocare al iOS 8, swipe-urile facute in partea de jos a ecranului neavand vreun efect pentru a il accesa. Problema a persistat pana in iOS 8.2 beta 4 si compania Apple pare incapabila sa rezolve un bug care uneori poate fi extrem de suparator, mai ales daca va grabiti sa accesati centrul de control.

  Nu pot sa inteleg de ce in patru luni de zile nimeni n-a reusit sa modifice ecranul de blocare intr-un asa mod incat sa permita accesarea centrului de control fara a necesita deblocarea terminalului. Dupa cum v-am spus deja, daca problema apare cand incercati sa accesati centrul de control din ecranul de blocare, este necesara o deblocare a terminalului pentru a putea accesa aceasta optiune din ecranul de blocare. problema persista in iOS 8.1.3, care a fost lansat dupa cea mai recenta versiune beta a iOS 8.2, deci presupun ca abia in iOS 9 inginerii Apple ar putea gasi de cuviinta sa isi repare greselile de programare.

  Avand in vedere numarul foarte mare de greseli facute de catre compania Apple cu iOS 8, probabil nu ar trebui sa ma mire faptul ca inca exista acest bug in sistemul de operare pentru iDevice-uri. Stiu ca printre voi exista persoane care au avut probleme cu accesarea Control Center din LockScreen si sunt curios sa aflu daca ele s-au rezolvat.