WhatsApp Messenger – o noua functie GROZAVA a fost implementata!

WhatsApp Messenger trimitere poze

  WhatsApp Messenger este cea mai populara aplicatie de mesagerie text de pe glob cu peste 700 de milioane de utilizatori activi in lumea intreaga, iar pentru ea compania WhatsApp pregateste o functie noua. Mai exact, vorbim despre implementarea suportului pentru extensii in WhatsApp Messenger, iar in imaginea de mai sus aveti o demonstratie a modului in care arata totul. Practic dupa implementarea acestei functii, noi vom putea selecta poze sau clipuri video din aplicatia Poze care vor putea fi partajate direct din ea prin WhatsApp Messenger fara a deschide intai aplicatia.

  Selectand orice poze si clipuri video din aplicatia Poze, iar apasand mai apoi butonul de partajare din aplicatie veti avea afisata optiunea de a trimite acel continut multimedia prin WhatsApp Messenger. Optiunea va fi afisata alaturi de cea pentru partajare prin AirDrop, email sau alte aplicatii, deci va fi disponbiila nativ in sistemul de operare iOS 8, dar numai in el. In momentul de fata compania WhatsApp testeaza aceasta noua functie cu utilizatorii sai, astfel ca ea este momentan disponibila doar intr-o versiune beta a aplicatiei WhatsApp Messenger.

WhatsApp Messenger trimitere poze 1

  Daca toate testele vor decurge conform planurilor celor de la WhatsApp, atunci suportul pentru extensiile iOS 8 va fi implementat direct intr-o noua versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger. Cand se va intampla acest lucru nu stie nimeni, insa este bine sa stim ca in curand vom putea partaja mai rapid poze si clipuri video cu prietenii nostri activi in reteaua WhatsApp Messenger.