Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger – o noua functie GROZAVA a fost implementata!

WhatsApp Messenger – o noua functie GROZAVA a fost implementata!

WhatsApp Messenger trimitere poze

  WhatsApp Messenger este cea mai populara aplicatie de mesagerie text de pe glob cu peste 700 de milioane de utilizatori activi in lumea intreaga, iar pentru ea compania WhatsApp pregateste o functie noua. Mai exact, vorbim despre implementarea suportului pentru extensii in WhatsApp Messenger, iar in imaginea de mai sus aveti o demonstratie a modului in care arata totul. Practic dupa implementarea acestei functii, noi vom putea selecta poze sau clipuri video din aplicatia Poze care vor putea fi partajate direct din ea prin WhatsApp Messenger fara a deschide intai aplicatia.

  Selectand orice poze si clipuri video din aplicatia Poze, iar apasand mai apoi butonul de partajare din aplicatie veti avea afisata optiunea de a trimite acel continut multimedia prin WhatsApp Messenger. Optiunea va fi afisata alaturi de cea pentru partajare prin AirDrop, email sau alte aplicatii, deci va fi disponbiila nativ in sistemul de operare iOS 8, dar numai in el. In momentul de fata compania WhatsApp testeaza aceasta noua functie cu utilizatorii sai, astfel ca ea este momentan disponibila doar intr-o versiune beta a aplicatiei WhatsApp Messenger.

WhatsApp Messenger trimitere poze 1

  Daca toate testele vor decurge conform planurilor celor de la WhatsApp, atunci suportul pentru extensiile iOS 8 va fi implementat direct intr-o noua versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger. Cand se va intampla acest lucru nu stie nimeni, insa este bine sa stim ca in curand vom putea partaja mai rapid poze si clipuri video cu prietenii nostri activi in reteaua WhatsApp Messenger.

 • Claudiu

  Nu pricep de ce lauzi whatsapp de fiecare data!?!?!??? Nu au mai scos un update de 1 luna, pe iOS nu ai web support. Ce e de laudat la app asta??? De cand a fost cumparat de Facebook nu a fost dezvoltat deloc, l-au lasat asa cum l-au luat.

 • E cea mai utilizata, nu e vorba de nicio lauda, ci doar de informatii privind cea mai populara aplicatie terta pentru iOS.

 • Cody

  Utila implementarea

 • Tudor Oprea

  Nu e vorba de laude, e vorba de niste stiri false,care sa te faca sa intrii pe pagina acestuit agramat muritor de foame. Eram cititor fidel al acestui website, dar de cand a inceput sa isi bata joc pur si simplu de cititori, demonstrand ca habar nu are sa scrie in limba romana, ba chiar mai mult mai posteaza si stiri false, mi-am dat seama ca nu mai am ce sa caut pe aceasta INFECTIE de website. Mult succes zaLAST cu website-ul tau

 • Mariann

  Mai bun Telegram. Cea mai buna alternativa. Plus ca merge pe toate platoformele, si pe browser, si aplicatie Windows, Mac etc..

 • mitzi

  @Tudor Oprea
  *intri

 • Axelm75

  Si totusi esti aici !

 • jesu

  Asta e noutate in iOS , pt ca in Android exista de mult ? Si parca tot pe Android am vazut vreo 3-4 update-uri luna asta .

 • leon

  De mult pe android

 • V.P

  Urat din partea ta @Tudor Oprea

 • Lasati-l pe Tudor, ca el sunt destui. Arunca, cu noroi, din lipsa de ocupatie, atentie, din frustrare, etc. si totusi sunt aici! Cred ca singur si-a dat peste nas cu limba romana. 🙂
  Tudor, apropo de persoane agramate, se scrie ” INTRI “, nu este oferta la “I” ca sa scrii cu 2. Totusi, invata o chestie, este o diferenta MARE de la greseli typo(d-alea de care faci si tu atunci cand te grabesti, cand esti obosit, prea ocupat sa-i jignesti pe altii, etc. )la greseli gramaticale ( de genul intriI ).
  Multumim pentru vizita, daca nu-ti gasesti locul aici, sa iti duci viata unde vrei, fara sa mai jignesti.

 • Imi pare rau ca esti suparat, dar sa stii ca “intrii” nu exista in limba romana, nici virgulele alea pe care le-ai pus cu atat de multa generozitate.
  In alta ordine de idei, stirea este cat se poate de reala. Multumim pentru vizita, speram sa revii in viitor, poate si cu niste comentarii mai pertinente, mai frumoase si mai corecte din punct de vedere gramatical.

 • Claudiu D

  Asteptam sa putem suna anul asta cu whatap

 • nagy77

  Claudiu, eu sic sa lasam stresu de zi cu zi la locul lui.

  E ceva fenomenal in aceasta aplicatie, nu stiu de ce, dar nu ma impresioneaza cu nimic acest update ” suntem in secolul XXI ( 21 , pentru necunoscatori ) , eu sunt de parere ca asa ceva trebuia implementat inainte de anul 2000.

  Vezi Claudiu, asa trebui procedat ( un mod placut de a-ti exprima parerea fara sa te ei de cineva ) , in fiecare comentariu e bine sa lasi o umbra de umor, emotie si sarcasm 🙂

 • unixes

  Whatsapp e doar extrem de populara, nu neaparat si cea mai buna sau utila aplicatie. Optiunea care vor sa o introduca acum, trebuia introdusa de mult timp. Iar faza cu apelurile voip pe whatsapp, sper sa nu apara pres curand. In multe tari, vitezele de internet nu permit o buna calitate a apelului voip, va fi doar o optiune care va da multe batai de cap.

 • hhh

  Pe BlackBerry z30 puteai trimite poze si video înainte de a intra in whatsapp de acum jumătate de an
  Scz

 • kelu

  Ce e nasol la whatsap : nu poti da nici macar apel audio , ce sa mai zic video , si al doilea lucru ar fi frumos sa faca si o versiune pentru pc-uri , parerea mea! sa fie la fel de utila cum e viber!

 • kelu

  asta DA schimbare si update! 😉 apropo , 16.hhh , esti pe iphone!! e normal sa fim in urma cu o mie si una de optiuni si destul de utile!!!

 • Claudiu

  Church!

 • Scaramouche

  Folosesc TELEGRAM pt ca fata de Whatsapp il pot folosi pe toate device-utile, laptopurile, desktop-urile, pe toate sistemele de operare. Este f rapid si promite sa rămână free forever. Merita sa-l încercați.

 • Scaramouche

  Pentru Tudor: este prea aspru in vorbe si aprecieri; fiecare face greșeli, ai facut si tu, a facut si zaone, fac si eu. Important este sa le recunoașteam, sa le corectam pe viitor pe cât posibil. Felul in care ți-ai exprimat nemulțumirile nu a fost deloc elegant si constructiv. Încearcă sa o faci altfel si sunt convins ca vei avea mai mult succes la autorul site-ului si la noi toți.
  Pentru zaone: categoric, Tudor a greșit. Ai greșit si tu de multe ori (câte un cuvânt nepotrivit chiar si in titluri, uneori topica frazei lasă de dorit etc), dar in general apreciez site-ul tău si munca ta. Important este ca observațiile si sugestiile celor ce te citesc sa le iei in seama si pe cât posibil sa le dai un răspuns si chiar sa le pui in practica. Pe cele mai importante. Cum ar fi de exemplu observațiile legate de noua forma a site-ului, cea referitoare la aglomerarea excesivă a lui etc, sunt convins ca vei tine seama de ele si le vei găsi o rezolvare. Cere părerea cititorilor referitoare, de exemplu, la articolele zilnice, sunt convins ca este si in interesul tău ca sa ai cat mai multe articole citite mai ales din cele zilnice.

 • ibiza

  Si eu folosesc si whats app si telegram dar ultimul mi se pare mult mai bun si mai rapid