iOS 8 jailbreak a contribuit la recordul de vanzari al iPhone-urilor in Q4 2014

iOS 8 jailbreak record

  Anul 2014 ne-a adus mai multe solutii de jailbreak decat orice an din istoria existentei iDevice-urilor companiei Apple, iar asta a contribuit si la o crestere a vanzarilor de terminale. In Q4 2014 China a fost tara care a generat cei mai multi bani pentru compania Apple, acolo vanzandu-se si cele mai multe iPhone-uri in ultimele trei luni de zile. Aceasta crestere a vanzarilor a avut la baza si faptul ca iPhone-urile pot fi jailbroken, chinezii cautand terminalele care pot fi exploatate pentru a putea pirata aplicatiile disponibile in magazinele virtuale.

  Desi pare greu de crezut, dar iOS 8 jailbreak a contribuit intr-o masura la cresterea vanzarilor companiei Apple la nivel global si chiar daca vorbim doar despre 10% din clienti convinsi sa cumpere un terminal, tot vorbim despre o cifra mare. In general existenta solutiilor de jailbreak a fost un motiv bun pentru multi sa cumpere iPhone-uri sau tablete iPad de la compania Apple, iar anul 2014 cu siguranta nu a fost diferit. Desi iOS 8.1.3 blocheaza solutia de jailbreak TaiG, nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece cu siguranta va fi disponibila una noua foarte curand.

  In China se investesc sume serioase de bani pentru a dezvolta solutii de jailbreak dedicate iDevice-urilor, astfel ca in perioada urmatoare vom vedea cu siguranta una nou. Fie ca va dura o saptamana sau o luna, sunt 100% sigur ca iOS 8 va mai avea cel putin o solutie de jailbreak disponibila pana in momentul lansarii iOS 9.