Harbor aduce un dock complet nou pentru iOS 8 (Video)

  Daca va place modul in care a gandit compania Apple dock-ul pentru sistemul de operare OS X, atunci va anunt ca in Cydia a fost lansat un tweak numit Harbor care implementeaza o parte din functionalitatea sa in iOS 8. In clipul video de mai sus puteti vedea modul in care modifica el  modul de functionare al iDevice-urilor noastre, afisarea aplicatiilor in ecranul principal devenind mult mai eficienta. Dupa cum puteti vedea, tweak-ul permite adaugarea unui numar nelimitat de iconite in dock-ul sistemului de operare, ele fiind afisate exact precum cele native.

Harbor is the ultimate dock tweak, inspired by OS X Yosemite. It allows you to place a nearly unlimited amount of icons in the dock of your iOS 8 device, while still being able to view all icons at once. When touching the dock, icons rise up in a beautiful wave around your finger. When your finger is released, the icon at the top of the wave is launched in a completely smooth and refined manner.

  Separat de modul inedit de afisare al iconitelor, Harbor are implementata si o animatie care permite ridicarea unei iconite in momentul primirii unei notificari, totul precum in OS X. Harbor este disponibil pentru DESCARCARE la pretul de 3$ din repo-ul BigBoss al Cydia.

1 COMENTARIU