WhatsApp Transfer – transfer si copiere de mesaje din WhatsApp Messenger de pe iPhone si Android

WhatsApp Transfer

  WhatsApp Transfer este un program pentru PC si Mac-uri, el oferindu-ne posibilitatea de a transfera mesajele din WhatsApp Messenger intre iPhone-uri, iPhone-uri si terminale Android sau intre terminale Android. Mai mult decat atat, WhatsApp Transfer permite vizualizarea mesajelor WhatsApp Messenger din terminalele noastre si copierea lor intr-un calculator pentru vizualizare oricand dorim. Procedura este extrem de simpla si dupa instalarea programului in PC sau Mac tot ce trebuie sa faceti este sa conectati terminalul sau terminalele la calculator si sa le accesati.

WhatsApp Transfer – cum transfer mesajele WhatsApp Messenger din iPhone sau Android in calculator

  De aici incolo vizualizarea si transferul de mesaje se face in doar cateva secunde, iar accesarea informatiilor nu este conditionata de efectuarea unui jailbreak. Prin aceasta metoda oricine va poate accesa informatiile din aplicatia WhatsApp Messenger daca va conecteaza terminalul la un calculator, singura metoda de a va proteja implica o criptare a backup-urilor. WhatsApp Transfer este compatibil in momentul de fata si cu cele mai recente versiuni ale aplicatiilor WhatsApp Messenger, insa doar platformele iOS si Android sunt suportate.

  Programul WhatsApp Transfer il puteti descarca de aici pentru PC si de aici pentru Mac, iar accesarea datelor se va putea face doar daca terminalul la care va conectati nu are un cod de siguranta setat si daca, calculatorul de pe care se face conectarea este confirmat ca fiind sigur in iOS.