Apple pregateste lansarea unui serviciu de streaming tv

Apple TV streaming

  Dupa ani de zile de zvonuri privind lansarea unui televizor sau a unui serviciu de streaming TV, astazi aflam noi informatii cu privire la planurile Apple in ceea ce priveste televizoarele. Conform unor surse din cadrul companiei Apple, cei din Cupertino au initiat noi discutii cu privire la posibila lansare a unui serviciu de streaming TV pentru Apple TV. Compania Apple nu intentioneaza sa ofere un abonament TV cu posturi disponibil de la un operator de cablu, ci un abonament cu diverse show-uri TV disponibile oricum in diverse alte servicii online din SUA.

  Tot continutul video va fi accesibil prin intermediul iCloud, exact precum orice altceva ofera Apple in momentul de fata prin intermediul iTunes Store. Un prototip al acestui serviciu este deja functional in cadrul companiei Apple si este testat de ceva vreme de catre angajatii sai, el fiind prezentat si unor potentiali parteneri. Apple a negociat in diverse randuri posibila lansare a unui serviciu de streaming TV pentru show-uri TV, insa in fiecare situatie nu a putut negocia contracte favorabile cu producatorii de continut, astfel ca nu ne putem astepta la ceva foarte diferit de aceasta data.

  Apple a avut probleme in a convinge operatorii de cablu sa-si transmita posturile TV prin internet pe Apple TV, iar acum incearca sa transmita show-uri TV, iar aici ar putea avea mult mai mult succes.