YouTube permite vizualizarea de clipuri video din multiple unghiuri

YouTube multiple unghiuri

  YouTube a anuntat in cursul zilei de ieri lansarea unei noi functionalitati pentru sistemul sau de video streaming, oferind posibilitatea de a vizualiza clipuri video din multiple unghiuri. In aceasta pagina veti putea vedea un clip video inregistrat din multiple unghiuri, YouTube oferindu-ne posibilitatea de a schimba feed-ul video inregistrat. Mai exact, 4 clipuri video diferite au fost combinate intr-unul singur si prin intermediul YouTube putem vizualiza toate feed-urile video in timp real, trecerea dintre ele fiind facuta fara vreun delay in ceea ce priveste redarea continutului.

We’re testing a new feature that allows YouTube creators to upload videos from different camera angles from the same performance, letting fans choose their view and how they want to experience your video. Try holding down the key before releasing for a smoother switch.

  Deocamdata persoanele care inregistreaza clipuri video din multiple unghiuri trebuie sa se inscrie in aceasta pagina pentru a-si putea vedea continutul aprobat in YouTube, deci nu oricine va putea publica acest tip de continut. YouTube testeaza intern aceasta funtionalitate de ceva vreme, astfel ca probabil ea va fi disponibila fara restrictii publicului larg in curand. Deocamdata nu exista detalii cu privire la planuri pentru extinderea sistemului pentru vizualizare si pe terminale mobile, insa el va fi cu siguranta disponibil la un moment dat.