ControlAir permite controlarea aplicatiilor din Mac folosind gesturi (Video)

  Foarte multi utilizatori i-au cerut companiei Apple sa lanseze Mac-uri cu ecrane tactile, insa desigur ca nimeni din Cupertino nu a gasit acest lucru ca fiind util pentru clientii din lumea intreaga, asa ca aceste produse nu au mai ajuns pe piata. Intr-o incercare de a multi o parte dintre utilizatorii care si-au dorit o asemenea functionalitate, aplicatia ControlAir a fost lansata, ea oferindu-ne posibilitatea de a folosi gesturi pentru a controla aplicatii pe Mac-uri. In clipul video de mai sus aveti demonstrata functionalitatea aplicatiei disponibila in Mac App Store, ea folosind camerele frontale ale Mac-urilor pentru a monitoriza gesturile noastre.

ControlAir provides magical touch free control over media applications on your Mac, such as iTunes, Spotify and others. Just raise your finger in the air to control volume, skip songs and pause. A finger raised to your lips will mute the sound. ControlAir is a great way to control your media applications touch-free, not only when they are in front of you, but also when they are in the background, while you are engaged with a different app. To enjoy the touch-free control, you should face the camera of your device between 1 to 5 feet.

  ControlAir este compatibila doar cu anumite aplicatii care permit administrarea continutului multimedia din Mac-uri, adica iTunes, QuickTime, Rdio, Spotify, VLC sau Vox. Pentru fiecare dintre aceste,a simple gesturi facute cu mana sau cu degetele controleaza modul in care este redat continutul, totul extrem de simplu si usor de realizat, dupa cum puteti vedea si din clip. ControlAir este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din Mac App Store.

4 COMENTARII