Apple si Tesla se lupta pentru a isi “fura” proprii angajati

Apple Tesla

  Apple si Tesla sunt doua dintre cele mai cool companii ale momentului in SUA si ceea ce multa lume nu stia este ca ele se “lupta” in momentul de fata pentru a isi “fura” angajatii. Conform unei publicatii americane, Tesla a convins deja o multitudine de angajati ai companiei Apple sa isi paraseasca locurile de munca pentru a-i deveni angajati. Satula sa vada ingineri buni plecand, compania Apple a decis ca este timpul sa porneasca o “ofensiva” proprie, astfel ca ofera prime de instalare de pana la 250.000$ si salarii cu pana la 60% mai mari pentru angajatii Tesla dispusi sa lucreze in Cupertino.

Employees who have worked at Apple say their decision to join Tesla was based on its cars and its CEO. Musk has a reputation, like Steve Jobs did, for a mercurial temper and an obsessive attention to detail. A former Tesla worker who didn’t want to be named says that Musk is enamored with Apple and relishes comparisons between himself and its co-founder.

  Peste 150 de angajati ai Apple ar fi parasit deja compania pentru Tesla, iar multi dintre ei sustin ca actualul CEO, Elon Musk, ar fi principalul motiv pentru care au facut schimbarea. Musk a fost in repetate randuri comparat cu Steve Jobs si se pare ca acest lucru a contat extrem de mult in decizia unor fosti angajati Apple de a deveni angajati ai Tesla. Acum nimeni nu stie sigur de ce Apple angajeaza oameni ai Tesla, dar in ciuda faptului ca o masina Apple a fost vazuta plimbandu-se prin strazile din SUA, e putin probabil ca cei din Cupertino sa produca o masina.