WhatsApp Messenger face primul pas spre implementarea de apeluri VoIP

WhatsApp Messenger apeluri voce

  In cursul acestei nopti aplicatia WhatsApp Messenger pentru iPhone a fost actualizata, noua versiune aducand pentru utilizatori doua schimbari oficiale, dar si cel putin una neoficiala. Schimbarea care nu a fost mentionata de catre dezvoltatorii aplicatiei este vizibila in imaginea de mai sus si vorbesc despre iconita telefonului care apare in partea dreapta a imaginii. Acea iconita nu era prezenta acolo pana astazi si accesand-o vom avea posibilitatea de a initia un apel telefonic cu contactul cu care purtam conversatia in respectivul meniu.

  Daca va aduceti aminte de aceste imagini, atunci stiti ca functia de apeluri VoIP va fi accesibila prin exact aceeasi iconita plasata in exact acelasi punct din interfata aplicatiei WhatsApp Messenger. Desi practic nu putem face apeluri VoIP prin aplicatia WhatsApp Messenger chiar din acest moment, cei de la WhatsApp au facut primul pas spre implementarea sa pentru noi. In momentul de fata singura functionalitate a butonului este de a initia un apel telefonic printr-o retea de telefonie mobila si nu se stie cand anume vom avea functia VoIP disponibila.

  Reprezentantii WhatsApp au anuntat ca intentioneaza sa ofere aceasta functionalitate pentru utilizatori in cursul acestui an si daca ea va fi disponibila mai devreme sau mai tarziu vom afla in perioada urmatoare. Acestea fiind spuse, sunt curios cat de interesati sunteti voi de aceasta functie.