Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

Angry Birds Seasons

  Este vineri si ca de obicei vorbim despre aplicatia gratuita a saptamanii promovata de catre compania Apple, cei din Cupertino actualizandu-si promotiile pentru App Store. Angry Birds Seasons este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit utilizatorilor, ea fiind lansata de catre compania Rovio cu suficient de mult timp in urma in App Store. In cazul in care acum auziti despre prima oara despre aplicatie, ei vine ea a fost dezvoltata de finlandezi pentru a ne oferi posibilitatea de a juca peste 550 de niveluri ale Angry Birds.

Join the Angry Birds as they celebrate unique seasonal events from around the world! Enjoy the addictive physics-based gameplay you love, but with an exciting twist! For the latest update, it’s time to hit the court for the 2015 NBA All-Star Game! With more than 2 billion downloads, Angry Birds is the most popular mobile game of all time. Join the global phenomenon!

  Angry Birds Seasons este actualizata in fiecare anotimp de catre cei de la Rovio cu o multitudine de niveluri tematice, iar asa s-au adunat cele 550 disponibile pana acum. Aplicatia are disponibil pentru noi traditionalul gameplay pe care il stiti si il iubiti din aplicatia Angry Birds, astfel ca veti avea parte de o experienta de joc extrem de buna. Angry Birds Seasons are nu mai putin de 2 miliarde de descarcarei generate deja de catre utilizatori din intreaga lume, iar aceasta noua campanie cu siguranta va creste considerabil acest numarl.

  • 19 THEMED EPISODES (plus cool bonus stuff)!
  • 550+ LEVELS of pig-popping action!
  • UNIQUE POWER-UPS that give you the edge in tricky levels!
  • PIG DAYS! Super special one-off levels that pay tribute to global events and holidays!

  Angry Birds este disponibila gratuit in App Store pana saptamana viitoare si o puteti descarca intr-o versiune pentru iPhone si o versiune pentru iPad.