WhatsApp Messenger ar urma sa permita logarea cu Facebook si mesaje vizibile in reteaua de socializare

WhatsApp messenger Facebook

  WhatsApp Messenger a fost cumparata de catre Facebook cu peste 19 miliarde de dolari cu mai bine de un an de zile in urma, iar acum aflam despre planurile pe care compania americana le are cu reteaua de mesagerie text. Conform unei pagini descoperite recent in website-ul WhatsApp, compania testeaza o posibila interconectare cu profilele de Facebook ale utilizatorilor sai. Deocamdata nu se stie sigur ce anume ar putea aduce aceasta interconectare, insa se speculeaza ca ar fi vorba despre doua lucruri: fie o logare in WhatsApp Messenger cu un cont Faebook in locul unui cont de telefon, fie afisarea mesajelor WhatsApp in Facebook.

  Indiferent de functionalitatea noua pe care compania Facebook o testeaza pentru aplicatia sa, este clar ca in viitorul nu foarte indepartat Facebook si WhatsApp messenger vor fi mult mai “strans” legate. Ca sa fiu sincer, ideea de a permite logarea in WhatsApp Messenger cu un cont Facebook va afecta serios Facebook Messenger. Nici o afisare a mesajelor WhatsApp Messenger in Facebook nu ar fi o idee extraordinara, insa probabil va gasi o utilitate intr-o interconectare a celor doua sisteme.

  Deocamdata nu putem decat sa speculam in legatura cu ceea ce intentioneaza sa faca Facebook cu WhatsApp Messenger, insa era inevitabil ca serviciile sa fie la un moment interconectate mai puternic si eventual combinate. Voi ce credeti ca va face Facebook cu WhatsApp Messenger prina ceasta interconectare ?