iPhone 6s urmeaza sa aiba o camera de doar 8 megapixeli

iphone 6s camera 8 megapixeli

  iPhone 6s va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple si conform unor informatii noi aparute in cursul acestei zile, se pare ca Apple intentioneaza sa pastreze cei 8 megapixeli ai camerei terminalelor sale. Informatia vine de la un analist asiatic, care a analizat situatia companiei Largan, principalul furnizor de camere pentru compania Apple si iDevice-urile lansate in ultimii ani. Discutand despre rezultatele financiare slabe ale celor de la Largan, analistul sustine ca producatorii de smartphone-uri fac cu greu trecerea de la camere de 8 megapixeli la cele de 16 megapixeli, iar Apple nu se afla printre ei momentan.

Jeff Pu said that the camera specifications of the next-generation iPhone, dubbed iPhone 6S, will stay the same as the current iPhone 6 at 8-megapixels, limiting potential catalysts to push Largan’s stock price higher in the second half of the year.

  Practic analistul sustine ca Apple nu are deocamdata intentia de a oferi posibilitatea de a inregistra poze la o rezolutie mai mare de 8 megapixeli, iar acest lucru poate fi pus in discutie avand in vedere popularitatea monitoarelor 4K. Rezolutia de 8 megapixeli este inferioara celei 4K, iar in ciuda faptului ca Apple vinde iMac-uri cu ecrane 5K, iata ca nu intentioneaza sa ofere si posibilitatea de a inregistra poze care sa fie vizibile pe intregul sau ecran inconditii optime. In ciuda acestui lucru, utilizarea unui modul de camera cu o rezolutie de 8 megapixeli pentru iPhone 6S nu va afecta si calitatea pozelor inregistrate, Apple urmand cel mai probabil a implementa un senzor de imagine mai performant.

  Acestea fiind spuse, mentinerea celor 8 megapixeli pentru camera iPhone 6S nu este greu de crezut, iar asta pentru ca Apple are obiceiul de a face schimbari majore de acest gen doar cand crede ca ele sunt intr-adevar necesare.

  Ce parere aveti despre pastrarea camerei de 8 megapixeli ?