Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge apar pe website-ul Samsung

Samsung Galaxy S6

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi prezentate pe 1 martie de catre compania Samsung inaintea inceperii Mobile World Congress 2015, insa pana atunci ele au aparut pe website-ul companiei. Mai exact, website-ul Samsung Finlanda a publicat doua pagini de suport pentru terminalele SM-G920X si SM-G925X, cele doua coduri fiind zvonite ca fiind cele utilizate pentru Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge. Paginile deocamdata sunt complet goale, insa avand in vedere ca acele coduri au fost prezentate ca fiind pentru noile terminale, este clar ca informatiile aparute cu titlu de zvon sunt reale.

  Din pacate cei de la Samsung Finlanda nu au oferit si imagini ceva mai interesante care sa prezinte design-ul pe care viitoarele terminale ar urma sa il aiba. S-a spus saptamana trecuta ca Samsung Galaxy S6 va arata ca iPhone 6, insa in final o serie de imagini noi au demonstrat faptul ca in realitate terminalul va avea un design diferit, ba chiar usor de schimbat. Cei de la Samsung pregatesc o schimbare destul de interesanta cu Samsung Galaxy S6 si ea nu se rezuma doar la hardware, asa cum s-a intamplat in multe cazuri in trecut.

  Anul acesta Samsung Galaxy S6 ar trebui sa aduca o schimbare majora pentru design, ea fiind mult mai mare decat cele implementate in trecut si ar fi bine ca ea sa il diferentieze serios de iPhone 6.