Apple breveteaza un accesoriu pentru iPhone pe care il vei dori!

Apple accesoriu flash led camera

  In cursul acestor zile companiei Apple i-a fost inregistrat un nou brevet de inventie care are legatura cu terminalele iPhone, insa nu vorbim despre vreo functie noua, ci despre un accesoriu. Mai exact, Apple a conceput un flash LED extern care poate fi atasat iPhone-urilor si ne permite sa luminam orice zona din fata noastra pentru a inregistra poze mai bune. In imaginea de mai sus aveti prezentat accesoriu conceput de catre compania Apple, el putand fi conectat la iPhone printr-un port audio sau un port Lightning pentru a prelua energia necesara.

  Conform companiei Apple, accesoriul flash pentru terminale iPhone poate lumina locatii pe o distanta mult mai mare decat un flash LED normal montat alaturi de camera unui terminal mobil. In aceasta idee, accesoriul dezvoltat de catre compania americana ne va permite sa facem poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, dar cu un cost pentru baterie. Atasarea acestui accesoriu de terminalele noastre va reduce autonomia bateriei daca inregistram multe poze cu ajutorul sau, asa ca probabil nu foarte multa lume va fi entuziasmata de cumpararea sa.

  Detalii suplimentare gasiti aici si ca de obicei, nimeni nu stie cand sau daca va fi lansat pe piata un asemenea produs.