Samsung Galaxy S6 Edge va fi cel mai performant terminal mobil

Samsung Galaxy S6 Edge performante

  Samsung Galaxy S6 Edge va fi lansat la inceputul acestui an pe piata de catre compania Samsung si conform unor teste de performanta publicate astazi, el va fi si cel mai performant terminal mobil de pe piata. In imaginea de mai sus avet un benchmark facut folosind Geekbench si Samsung Galaxy S6 Edge obtine un scor de 5077 puncte in testele multi-core pentru procesor. Facand o comparatie cu iPad Air 2, cel mai puternic terminal mobil actual, diferenta este de aproximativ 500 de puncte, sau 10% in performantele celor doua terminale.

  Pentru Samsung Galaxy S6 Edge, compania Samsung va folosi un procesor Exynos 7420 cu 8 nuclee si 4 GB RAM, deci era de asteptat sa vedem acest tip de performante pentru el. Totusi performantele nu au la baza doar hardware-ul extrem de puternic, ci si o optimizare mult mai buna a Android-ului modificat care ruleaza pe terminalele companiei coreene. In baza acestor optimizari, se pare ca Samsung Galaxy S6 Edge va fi cel mai puternic temrinal mobil de pe planeta din momentul lansarii si compania Apple va avea de lucru pentru a recastiga acest titlu pentru iDevice-urile proprii.

  Avand in vedere ca in trecut s-a demonstrat ca Samsung a trisat in testele sintetice, modificand firmware-ul chip-urilor sale pentru a forta procesoarele sa functioneze la frecvente mai mari decat cele normale doar in aceste teste de performanta.