Prima Pagina Google Drive Iata cum obtii 2GB de spatiu gratuit in Google Drive in 2...

Iata cum obtii 2GB de spatiu gratuit in Google Drive in 2 minute

2

Google Drive 2 GB Gratuit

  Daca folositi sistemul Google Drive in viata de zi cu zi, atunci poate veti fi interesati sa obtineti 2 GB de spatiu gratuit pentru sistemul Google pentru stocarea fisierelor in cloud. Pentru a marca asa cum trebuie ziua care celebreaza ziua sigurantei pe internet, cei de la Google ofera 2 GB de spatiu gratuit in Google Drive tuturor celor care isi actualizeaza informatiile de securitate din propriile conturi Google. Conform companiei, intreaga procedura dureaza maxim 2 minute si presupune logarea in contul vostru Google, iar mai apoi parcurgerea procedurii de verificare a setarilor de siguranta pentru cont.

This Safer Internet Day, we’re reminded how important online safety is and hope you’ll use this as an opportunity to take 2 minutes to complete a simple Security Checkup […] As our way of saying thanks for completing the checkup by 17 February 2015, we’ll give you a permanent 2 gigabyte bump in your Google Drive storage plan.

  Dupa efectuarea acestei proceduri pana pe data de 17 februarie, cei de la Google va adauga gratuit in contul vostru 2 GB de spatiu de stocare suplimentar care va fi disponibil permanent.