Iata cum obtii 2GB de spatiu gratuit in Google Drive in 2 minute

Google Drive 2 GB Gratuit

  Daca folositi sistemul Google Drive in viata de zi cu zi, atunci poate veti fi interesati sa obtineti 2 GB de spatiu gratuit pentru sistemul Google pentru stocarea fisierelor in cloud. Pentru a marca asa cum trebuie ziua care celebreaza ziua sigurantei pe internet, cei de la Google ofera 2 GB de spatiu gratuit in Google Drive tuturor celor care isi actualizeaza informatiile de securitate din propriile conturi Google. Conform companiei, intreaga procedura dureaza maxim 2 minute si presupune logarea in contul vostru Google, iar mai apoi parcurgerea procedurii de verificare a setarilor de siguranta pentru cont.

This Safer Internet Day, we’re reminded how important online safety is and hope you’ll use this as an opportunity to take 2 minutes to complete a simple Security Checkup […] As our way of saying thanks for completing the checkup by 17 February 2015, we’ll give you a permanent 2 gigabyte bump in your Google Drive storage plan.

  Dupa efectuarea acestei proceduri pana pe data de 17 februarie, cei de la Google va adauga gratuit in contul vostru 2 GB de spatiu de stocare suplimentar care va fi disponibil permanent.

Articolul precedentLaptop second hand ieftin de la IT-SH.ro!
Articolul următorDisplayport 1.4a va aduce ecrane 8K pentru PC-uri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.