Un MacBook Air supravietuieste unei caderi de la 300 de metri inaltime

MacBook cadere avion

  MacBook Air-urile companiei Apple nu au fost gandite pentru a rezista unui impact puternic, insa un pilot a avut marele noroc de a ramane cu un produs Apple intreg dupa ce acesta i-a cazut din avion. Conform marturiei acestuia, MacBook Air-ul a cazut de la 300 de metri inaltime in timp ce barbatul pilota avionul deasupra unei zone din Africa de Sud, iar rezultatul il aveti in imagine. Practic o parte din carcasa MacBook Air-ului s-a deformat in zona inferioara, insa parte ainteresanta este ca produsul continua sa functioneze, dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus.

  Sistemul de racire si sticla ce protejeaza trackpad-ul au fost complet distruse, insa MacBook Air-ul a incatcat OS X-ul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Desi produsul va necesita destule reparatii, barbatul a avut norocul de a fi reunit cu el dupa ce un fermier sud-african a gasit geanta in care acesta era plasat impreuna cu licenta pilotului. Fermierul l-a cautat pe pilot prin intermediul Facebook pentru a ii returna MacBook Air-ul, acesta privindu-si cu uimire produsul in timp ce incarca OS X-ul.

MacBook cadere avion 1

  Acestea fiind spuse, daca aveti un MacBook Air nu trebuie sa va temeti in legatura cu el, deoarece Apple si-a facut produsele suficient de rezistente la impact.