Tim Cook: Apple Watch va schimba vietile oamenilor

Apple Watch putere procesare

  Aseara Tim Cook a participat la conferinta pentru tehnologie si internet organizata de catre cei de la Goldman Sachs si printre alte informatii importante despre el si Apple, a vorbit inclusiv despre viitorul Apple Watch. Tim Cook a anuntat ca Apple Watch este gandit pentru a schimba vietile oamenilor, iar acest lucru va fi realizat prin multiplele sale functii care din cand in cand ne vor anunta ca mai trebuie sa facem si exercitii fizice. Tim Cook admite faptul ca Apple Watch este similar in design cu multe smartwatch-uri de pe piata, insa sustine ca functionalitatea il va diferentia de concurenta.

  Tim Cook a afirmat ca majoritatea barbatilor isi tin telefoanele mobile in buzunarul din fata al pantalonilor, astfel ca o conexiune intre Apple Watch si un iPhone se va face rapid si eficient, informatiile fiind trimise imediat intre dispozitive. Mai mult decat atat, Apple Watch a fost gandit pentru a motiva utilizatorii sa faca exercitii fizice, astfel ca ocazional va afisa alerte care ne reamintesc faptul ca trebuie sa ne si miscam din loc. CEO-ul Apple parafrazeaza opiniile unor doctori care sustin ca statul pe scaun este noul cancer, astfel ca Apple Watch are menirea de a ne pune in miscare.

  Tim Cook a anuntat luna trecuta ca Apple Watch va fi lansat in luna aprilie, astfel ca nu vom mai avea mult de asteptat pana cand el va fi efectiv disponibil pentru cumparare.

3 COMENTARII

  1. @Ari
    momentan am un iphone 5 dar am avut si xperia Z2 si tot incapea in buzunar.nu stiu ce pantalonasi mulati porti tu.cat trespre smartwach cred ca e o fita de moment,nu ii vad rostul