Apple anunta cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

  Apple a anuntat in cursul zilei de ieri aplicatia gratuita a saptamanii, iar astazi avem ocazia de a vorbi si despre cea mai buna aplicatie a saptamanii disponibila in App Store Romania. King of Thieves este un joc lansat in cursul zilelor trecute de catre creatorii Cut The Rope, el fiind conceput special pentru utilizatorii carora le plac jocurile de tip puzzle. In clipul video de mai sus aveti prezentat gameplay-ul principal al titlului si observati ca vorbim despre un joc in care actiunea este in centrul atentiei, el fiind gandit pentru a ne tine ocupati cateva ore bune.

DODGE TRAPS AND STEAL GOLD FROM OTHER PLAYERS IN THIS UNIQUE MIX OF PLATFORMER AND PVP MULTIPLAYER GAME. INTRODUCING KING OF THIEVES, THE NEW GAME FROM THE MAKERS OF AWARD-WINNING CUT THE ROPE, LOVED BY MILLIONS OF PLAYERS WORLDWIDE! COLLECT GOLD AND GEMS FROM OTHER PLAYERS TO BECOME THE WEALTHIEST THIEF IN THE WORLD! DESIGN YOUR DUNGEONS AND WATCH OTHER THIEVES GETTING INTO YOUR TRAPS. MUHAHA! CREATE NEW OUTFITS FOR YOUR CHARACTER. THE MOST NIFTY THIEVES SHOULD LOOK REALLY COOL!

  Scopul vostru in joc va fi de a fura aur si de a evita numeroasele capcane care va ies in fata pe parcursul actiunii, astfel ca trebuie sa fiti in mod constant vigileti in legatura cu tot ceea ce se afla in preajma voastra. Pentru ca vorbim despre un joc complex, dezvoltatorii sai au creat inclusiv un mod PVP, astfel ca va veti putea lupta impotriva prietenilor, sau celor care sunt activi in serverele companiei. Mai mult decat atat, veti avea posibilitatea de a crea propriile inchisori pe care diversi alti jucatori vor trebui sa le navigheze, evitand in acelasi timp sa cada in capcanele plasate de catre voi in ele.

TEST YOUR AGILITY THROUGH 80 SINGLE-MODE LEVELS OR DIVE INTO THE UNDERGROUND WORLD OF USER GENERATED CONTENT. FIND RELIABLE ALLIES TO STAND AGAINST HOSTILE GUILDS OF THIEVES!

  Personajele pe care le controlati sunt gandite pentru a putea fi modificate dupa bunul nostru plac, astfel ca le veti putea schimba imbracamintea oricum doriti in baza obiectelor prezente in lumea virtuala. King of Thieves este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.