Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

Dr. Panda's Restaurant 2 aplicatia gratuita a saptamanii

  Este vineri si ca de obicei compania Apple a publicat in App Store aplicatia gratuita a saptamanii care este oferita fara plata timp de 7 zile pentru utilizatorii din lumea intreaga. Dr. Panda’s Restaurant 2 este aplicatia aleasa de catre compania americana pentru noi si dupa cum veti vedea din acest articol, vorbim despre un titlu dedicat in principal copiilor. Conform dezvoltatorilor, in joc orice copil va avea posibilitatea de a il controla pe Dr. Panda in timp ce acesta combina diverse ingrediente pentru a crea retete culinare cat mai diversificate.

Dr. Panda’s Restaurant is re-opening, and this time all the choices are yours! Make the pizza of your dreams, a pasta dish to rave about, or a soup so spicy your customers will breathe fire! Sweet or salty? Spicy or bitter? It’s up to you! Kids can take charge in their own kitchen in Dr. Panda’s Restaurant 2! Future fine chefs have the freedom to choose what they want to prepare and exactly how they’d like to prepare it!

  Separat de combinarea multiplelor ingrediente din bucatarie, copiii vor trebui sa controleze Dr. Panda in timp ce acesta pregateste mancarea pentru gatire. Mai exact, cele 20 de ingrediente trebuie curatate, taiate, spalate si pregatite pentru a fi puse intr-o oala si mai apoi prajite sau fierte in functie de fiecare reteta in parte. Aplicatia Dr. Panda’s Restaurant 2 este gandita pentru a convinge copiii ca a gati este extrem de interesant si antrenant, astfel ca ea poate fi o alegere cat se poate de potrivita pentru cei mici.

Chop, grate, blend, fry and more with over 20 ingredients and create the perfect (or perfectly disgusting!) dish! Feed them to your customers and pay attention to how they react–it’ll be different every time! In Dr. Panda’s Restaurant 2 you can be a master chef, so get cooking!

  Dr. Panda’s Restaurant 2 este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store Romania.