Senzorul Touch ID poate fi auzit in timpul functionarii

iPhone 6 touch id

  Apple a implementat un cititor de amprente in iPhone 5S in cursul anului 2013, permitandu-le utilizatorilor sa isi securizeze terminalele iPhone atat pentru deblocare, cat si pentru cumpararea de aplicatii din App Store. Daca detineti un terminal cu cititor de amprente, Touch ID, si v-ati intrebat vreodata daca el poate fi auzit in timpul functionarii, ei bine se pare ca acest lucru este posibil. Conform unor utilziatori cu mult timp la dispozitie, cititorul de amprente al iPhone 5S poate fi auzit in timpul functionarii, mai exact atunci cand plasam degetul pe el pentru scanare.

  Pentru a va putea asculta senzorul Touch ID va trebui sa mergeti intr-un loc unde nu se aude absolut niciun zgomot si sa apropiati portul temrinalului cu cititorul de amprente de urechea voastra. Mai departe trebuie sa plasati degetul pe butonul Home, dupa ce terminalul a fost deblocat si actiunile de scanare ale amprentei voastre ar trebui sa genereze o serie de sunete foarte slabe. Pentru ca totul sa functioneze aveti nevoie de liniste deplina si urechi curate, insa nu va asteptati sa auziti altceva decat o serie de click-uri extrem de rapide in momentul in care plasati degetul pe cititor.

  Ideea in sine nu este una extraordinara si cu siguranta nu veti uimi pe nimeni daca veti povesti ca ati ascultat Touch ID in timp ce functioneaza, insa macar stiti ca acest lucru este acum posibil.