iPad Air Plus – o noua carcasa apare in imagini

iPad Air Plus carcasa 5

  iPad Air Plus este denumirea pe care compania Apple urmeaza sa o foloseasca pentru tableta cu ecran de 12.9 inch pe care urmeaza sa o lanseze pe piata in perioada imediat urmatoare. Avand in vedere ca produsul va fi disponibil in prima parte a acestui an pe piata, diverse schite au fost furate din fabricile partenerilor Apple, iar prin intermediul lor au fost create carcase de catre producatori chinezi. Astazi avem ocazia de a vedea o noua astfel de carcasa pentru viitorul produs al celor din Cupertino, ea nefiind chiar atat de diferita fata de ceea ce avem pentru iPad Air 2.

  Zvonurile recente ne dau de inteles ca Apple va implementa doua difuzoare in partile superioara si inferioara ale iPad Air Plus, astfel ca tableta ar urma sa aiba in total 4 difuzoare. Separat se pare ca Apple ar putea implementa noi microfoane pentru a permite o utilizare mai eficienta pentru apeluri video, insa deocamdata vorbim doar despre informatii neconfirmate. Chiar si asa, ele s-au dovedit a fi in general exacte pentru produsele Apple ce nu au fost inca lansate pe piata, astfel ca in aceasta situatie probabil vorbim despre acelasi lucru.

iPad Air Plus carcasa 2

  iPad Air Plus se afla in proes de dezvoltare de cativa ani de zile si conform zvonurilor aparute pana acum, ea ar fi dezvoltata special pentru mediile educational si business. Apple incearca sa isi creasca vanzarile in aceste segmente cu un produs dedicat ce ar putea costa minim 1000$, insa mai multe ar trebui sa aflam in perioada imediat urmatoare.

iPad Air Plus carcasa

iPad Air Plus carcasa 1

iPad Air Plus carcasa 3