Prima Pagina Apple Watch LG Watch Urbane – primul competitor “de lux” pentru Apple Watch

LG Watch Urbane – primul competitor “de lux” pentru Apple Watch

LG Watch Urbane 1

  Apple Watch este cel mai interesant smartwatch prezentat vreodata pentru lansare si astazi vedem primul sau competitor demn de a fi numit astfel, LG Watch Urbane. In imaginile acestui articol puteti vedea smartwatch-ul “de lux” al celor de la LG, el functionand in baza Android Wear, design-ul fiind prezentat ca unul ce este dedicat celor carora le place sa-si accesorizeze ceasul cu imbracamintea. Dupa cum puteti observa, ceasul este gandit pentru a arata precum unul clasic, insa el are toata functionalitatea unui smartwatch, desi prin fetele speciale la o prima vedere nu va putea fi deosebit de un ceas normal.

The LG Watch Urbane’s classic design and smart features make it the perfect smartwatch to complement our G Watch and G Watch R, which were designed as more casual and active devices. LG Watch Urbane is an important part of our strategy to develop wearable devices that are worn and viewed as everyday accessories, not electronic gadgets.

  Din punct de vedere al hardware-ului, LG Watch Urbane urmeaza sa fie, la o prima vedere, mai puternic decat Apple Watch, dar asta nu va conta prea mult deoarece iOS-ul este mult mai bine optimizat decat Android Wear. Deocamdata nu se stie la ce pret urmeaza sa fie comercializat LG Watch Urbane dupa prezentarea ce va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2015, insa el va fi rapid dat uitarii dupa prezentarea oficiala a Apple Watch. Din punct de vedere al design-ului Apple Watch este superior, iar in ceea ce priveste functionalitatea probabil produsul Apple va avea un imens avantaj, dar pe toate le vom afla in aprilie.

LG Watch Urbane

LG Watch Urbane 2

LG Watch Urbane 3

LG Watch Urbane 4

LG Watch Urbane 5

 • Johnny

  zaone faci niste afirmații nefondate, de exemplu ca iOS este mult mai optimizat pe Apple watch decât este android wear. Ai folosit cumva un Apple watch pana acum si noi nu știm? Iar partea in care spui ca Apple watch este mai frumos este strict obiectiva si nu te poti pronunța pana nu le vezi puse unul lângă altul. Stima!

 • Serios? Dupa atatia ani in care iOS a fost mai bine optimizat decat Android, ne mai intrebam de ceva? Cat despre design… ia 2 poze, pune-le una langa alta si te convingi, in realitate nu va fi altceva.

 • EuGeorge

  Mi se pare ft tare design-ul. Chiar arata ca un ceas clasic. Cat despre comparatia ca Apple Watch e mai frumos,mi se pare o chestie doar de gusturile fiecarui om.

 • adrian

  Daca as alege un smart watch as alege cel de la Lg e mult mai originar …sunt fan apple dar ceasul asta chiar arata a lux pe cand iwatch mai mult sport

 • Alex

  Zaone. Apple mereu va invinge. Android ul este instabil, chiar cei de la google au zis o . Mi se pare normal sa zica Zaone ca IOS ul este mai bine optimizat

 • cipa

  asta tot 12 ore tine bateria ??

 • kla

  Mie imi plac ceasurile clasice (rotunde) asa ca bravo LG. Nu mai astept insa ca Apple sa creeze asa design

 • leon

  Glumetule. Tine 3 zile bateria utilizat calumea cu screen on

 • V.P

  Eu am Moto 360 Android 5 iar sincronizarea cu produsele Samsung sunt problematice .
  Imperecherea dispozitivelor bluetooth e rapida dar sincronizarea cu aplicatia Android Wear lasa de dorit , deconectari frecvente , momente in care refuza practic conectarea .

 • unu

  In opinia mea, Jonny are dreptate: nu poti spune ca iOS este mult mai optimizat decat Android Wear atata vreme cat nu ai testat sistemul de operare. Macar ai niste criterii pe baza carora sa faci comparatie intre cele doua sisteme de operare? Gen: autonomia bateriei, frecventa crash-urilor aplicatiilor, etc? Asteapta sa incerci un Apple Watch, si vezi daca iOS pentru Apple Watch este mai bine optimizat decat Android Wear.
  In ceea ce priveste frumusetea, este o chestiune pur subiectiva; daca tie iti place cureaua de cauciuc pentru un ceas dreptunghiular de 350 euro, OK. Asta iti place tie. Altora le place cureaua de piele, pe un ceas cu ecran rotund.

 • unu

  Si eu am Moto 360, si pot spune ca ceasul este exemplar. Nu am nicio problema de care spui tu.
  PS: Imi place cum scrii ca “sincronizarea […] sunt problematice” 🙂

 • iTu

  Nu stiu dece uni ar vrea ca un smartwatch sa arate ca un ceas clasic, la urma urmei cum ii spune si numele e SMART tre sa fie altfel decat cel clasic. Am ceas clasic care arata ca acest LG nu mi-asi dori un smartwatch cu asa Design, dar gusturile nu se discuta.

 • Bogdan

  La 350 e mi-as lua un atlantic, casio sau orice alt ceas clasic … Nu un smart 🙂

 • leon

  Cei din scoli sigur vor un ceas asemanator cu unul normal

 • vlad123

  Ai dreptate zaone când spui ca ios A FOST mai bine optimizat decât android ,acum android este mai stabil decât ios.

 • Pingback: LG Watch Urbane este prezentat de catre LG (Video)()