Co-fondatorul Apple face o afirmatie surprinzatore despre Apple Watch, este ironizat de Jony Ive

Steve Wozniak smartwatch

  Steve Wozniak este co-fondatorul companiei Apple si unul dintre cei mai mari iubitori de tehnologie, iar intr-un interviu pentru BBC a facut o afirmatie surprinzatoare in legatura cu Apple Watch. Mai exact, Wozniak sustine ca Apple Watch are un ecran ce seamana cu un obiect de arta, spunand ca primul smartwatch Apple va genera vanzari mult mai mari decat orice alt produs concurent. In interviu Wozniak a prezentat si smartwatch-ul pe care il are la mana, iar in imaginea de mai sus il puteti vedea.

“This watch will be so special,” he said, describing the display as “almost like a little piece of art.” While other smartphone manufacturers have struggled to sell in significant numbers, Woz has no doubt that the Apple Watch will succeed: “Millions of people will buy this watch right from the start.”

  Prea putin impresionat de comentariul lui Wozniak, Jony Ive s-a intrebat ironic, in interviul acordat publicatiei New York, ce anume are Wozniak la mana. Adevarul este ca smartwatch-ul folosit de catre Steve Wozniak este neobisnuit de mare si are un design neatragator, fiind departe de Apple Watch din acest punct de vedere. Jony Ive a creat un produs remarcabil din toate punctele de vedere si deocamdata nicio persoana nu a gasit vreun motiv pentru a-l critica, exceptie facand autonomia bateriei.

  Apple Watch se anunta a fi unul dintre cele mai interesante gadget-uri ale inceputului de an, impreuna cu smartphone-urile high-end care urmeaza sa fie prezentate la Mobile World Congress 2015.