O noua masina Apple a fost vazuta pe strazile din San Francisco (Video)

  Saptamana trecuta au aparut primele imagini cu minivan-uri inchiriate de catre compania Apple care aveau montate camere pe plafon si se plimbau prin San Francisco. Ele au dat nastere unui numar foarte mare de speculatii si au motivat jurnalistii sa descpere faptul ca Apple deruleaza un proiect secret in Cupertino pentru o masina electrica autonomia ce are numele de cod Titan. Una dintre masinile de saptamana trecuta a fost vazuta din nou plimbandu-se prin San Francisco in wekeend, ea avand un sofer la volan, deci nu vorbim despre o masina care se conduce singura.

  Avand in vedere acest lucru, se pare ca aceste masini ar fi utilizate pentru inregistrarea de imagini Street View pentru strazile din San Francisco si nu pentru a testa un sistem de conducere autonoma. Avand in vedere ca Apple are Apple Maps de cativa ani si nu are un sistem Street View implementat pentru utilizatori, era normal sa vedem un asemenea modul disponibil mai devreme sau mai tarziu. Avand in vedere ca Apple creeaza un modul Street View pentru Apple Maps, ne-am fi asteptat ca multiple masini sa inregistreze prin SUA imagini cu diverse locatii, insa deocamdata doar San Francisco a beneficiat de aceasta tentie.

  Zilele trecute am vorbit despre atentia pe care o acorda compania Apple automobilelor electrice, proiectul sau fiind unul dintre cele mai mari aprobate vreodata in Cupertino.