Titan – Apple dezvolta o masina electrica de peste 1 an de zile!

Apple masina electrica

  Apple dezvolta o masina electrica de mai bine de un an de zile intr-un laborator secret din Cupertino, Tim Cook aproband proiectul prin care sute de angajati lucreaza la producerea sa in momentul de fata. Titan este denumirea sub care este dezvoltat proiectul companiei Apple, design-ul initial al automobilului fiind similar cu cel al unui minivan pe care l-ati vazut in atatea filme americane. Proiectul masinii electrice Apple este condus de catre vicepresedintele diviziei de design pentru produse, Steve Zadesky, un fost manager al companiei Ford.

Apple has several hundred employees working secretly toward creating an Apple-branded electric vehicle, according to people familiar with the matter. They said the project, code-named “Titan,” has an initial design of a vehicle that resembles a minivan, one of these people said.

Apple dezvolta o masina electrica, sute de angajati lucreaza la ea

  Conform unor surse din interiorul companiei Apple, Zadesky a primit acordul lui Tim Cook sa isi creeze o echipa de maxim 1000 de angajati care sa dezvolte masina in cadrul companiei americane. El are posibilitatea de a atrage in echipa angajati Apple din alte divizii, unui care produc iPhone-uri facand parte din echipa, insa poate angaja oameni din exterior. In aceasta idee aseara am aflat ca fostul sef al echipei de cercetare si dezvoltare din cadrul Mercedes-Benz si alti experti in dezvoltarea de automobile lucreaza acum la acest proiect Apple.

  Separat de angajarea oamenilor in laboratorul secret aflat la cativa kilometri distanta de sediul Apple din Cupertino, compania americana a discutat deja cu diversi producatori de automobile de lux. Angajatii sai dezvolta sisteme robotice si metale/materiale care pot fi utilizate in automobile, iar compania Apple discuta deja despre posibilele costuri de productie ale masinii. Avand in vedere ca Apple are o echipa atat de mare implicata in dezvoltarea masinii electrice, este cat se poate de clar ca ea va ajunge pe piata, singura „necunoscuta” fiind data la care o vom vedea prezentata.

Articolul precedentOculus – o tema eleganta si simpla pentru iOS 8
Articolul următorApple TV 4 urmeaza sa fie lansat in vara de catre Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.