Prima Pagina Apple Titan – Apple dezvolta o masina electrica de peste 1 an de...

Titan – Apple dezvolta o masina electrica de peste 1 an de zile!

Apple masina electrica

  Apple dezvolta o masina electrica de mai bine de un an de zile intr-un laborator secret din Cupertino, Tim Cook aproband proiectul prin care sute de angajati lucreaza la producerea sa in momentul de fata. Titan este denumirea sub care este dezvoltat proiectul companiei Apple, design-ul initial al automobilului fiind similar cu cel al unui minivan pe care l-ati vazut in atatea filme americane. Proiectul masinii electrice Apple este condus de catre vicepresedintele diviziei de design pentru produse, Steve Zadesky, un fost manager al companiei Ford.

Apple has several hundred employees working secretly toward creating an Apple-branded electric vehicle, according to people familiar with the matter. They said the project, code-named “Titan,” has an initial design of a vehicle that resembles a minivan, one of these people said.

Apple dezvolta o masina electrica, sute de angajati lucreaza la ea

  Conform unor surse din interiorul companiei Apple, Zadesky a primit acordul lui Tim Cook sa isi creeze o echipa de maxim 1000 de angajati care sa dezvolte masina in cadrul companiei americane. El are posibilitatea de a atrage in echipa angajati Apple din alte divizii, unui care produc iPhone-uri facand parte din echipa, insa poate angaja oameni din exterior. In aceasta idee aseara am aflat ca fostul sef al echipei de cercetare si dezvoltare din cadrul Mercedes-Benz si alti experti in dezvoltarea de automobile lucreaza acum la acest proiect Apple.

  Separat de angajarea oamenilor in laboratorul secret aflat la cativa kilometri distanta de sediul Apple din Cupertino, compania americana a discutat deja cu diversi producatori de automobile de lux. Angajatii sai dezvolta sisteme robotice si metale/materiale care pot fi utilizate in automobile, iar compania Apple discuta deja despre posibilele costuri de productie ale masinii. Avand in vedere ca Apple are o echipa atat de mare implicata in dezvoltarea masinii electrice, este cat se poate de clar ca ea va ajunge pe piata, singura “necunoscuta” fiind data la care o vom vedea prezentata.

 • Sheggy48

  Peste un an de zile Va fii si lansată, cat va costa jucăria asta ?

 • cristi valcea

  Sper sa nu tina bateria ca la iphone :))

 • Adioff

  Asta ne mai lipsea … Sa ne molipsim si de o masina , iCar …

 • Adioff

  Am uitat sa mentionez , prima data va scoate Samsung una pe piata … Dar in acest segment concurenta e acerba …

 • Suficient de mult.

 • V.P
 • sergiu

  Audi r8…pana si jantele seamana.

 • naki

  Sergiu cred ca imaginea e dor un concept neoficial . Nu cred ca icar va avea vreo colaborare cu vw audi sau alt brand european

 • naki

  Poate un brand coreean sau japonez da

 • Pingback: Un angajat cheie in dezvoltarea masinii Apple se angajeaza la Volkswagen | iDevice.ro()