O femeie cumpara un joc Angry Birds, primeste marijuana in loc de jucarii

0

joc angry birds

  Angry Birds este unul dintre cele mai populare jocuri disponibile pentru terminale mobile si pentru el au fost create o multitudine de jocuri reale pentru copiii. O mama din Canada a dorit sa cumpere un asemenea joc pentru copilul sau, insa ajungand acasa a descoperit ca are si un bonus format din doua pungi de marijuana. Cutia cu jocul a fost cumparata de la un magazin Target din Canada si cele doua pungi de marijuana plasate strategic in el valorau nu mai putin de 800$ conform politiei americane.

Peel Region police say the mother brought the incident to their attention after she found a vacuum-sealed bag containing what appeared to be marijuana in a box carrying an Angry Birds game.

  Verificand magazinul si cutiile de jocuri Angry Birds Transformers, politia nu a descoperit alte bonusuri suspecte, ajungand la concluzia ca pachetul facea parte probabil dintr-un schimb aranjat de traficanti de droguri. Persoana care a cumparat jocul a platit doar 6$ pentru el si in final a primit maijuana in valoare de 800$ pe care o putea folosi linistita fara ca cineva sa stie ce s-a intamplat cu ea. Acestea fiind spuse, daca se intampla sa cumparati jocuri din vreo tara straina, s-ar putea sa gasiti in cutiile lor diverse bonusuri de acest gen care trebuie predate autoritatilor de indata.