Ce parere aveti despre masina Apple ?

Apple iCar masina

  Acest weekend ne-a adus o multitudine de informatii legate de Titan, masina electrica autonoma pe care compania Apple o dezvolta in momentul de fata intr-un laborator secret din Cupertino, sute de angajati fiind folositi pentru proiect. De la experti in dezvoltarea de automobile si pana la fosti lideri ai unor mari producatori de masini, Apple a adunat o echipa pregatita sa faca fata acestei provocari imense pentru o companie specializata pe PC-uri si terminale mobile. Apple a demonstrat in trecut ca este capabila sa se reinventeze, insa oare este masina urmatorul produs pe care compania americana va reusi sa il revolutioneze ?

  Steve Jobs si-a dorit sa reinventeze masina inca dinainte de a muri si Apple a luat in trecut in considerare ideea de a crea o masina, insa se pare ca abia acum are intr-adevar resursele necesare sa o faca. Avand peste 170 de miliarde de dolari intr-o rezerva monetara mai mare decat PIB-ul unor tari pentru cativa ani, Apple are cu siguranta suficienti bani sa cumpere un producator precum Tesla, care i-ar rezolva problema pe loc. In schimb Apple se lupta cu Tesla pentru a fura angajati specializati pe dezvoltarea de masini, iar rezultatul final ar putea fi cel mai interesant produs Apple lansat pana in prezent pe piata.

  Desi Apple dezvolta aceasta masina de mai bine de un an de zile, cred ca vor trece inca minim 2 sau 3 ani pana cand produsul va fi prezentat si mai apoi lansat, pretul de vanzare urmand a fi unul pe masura. Masinile electrice vor face parte din viitorul nostru si daca Apple dezvolta un asemenea produs, puteti fi siguri ca multe companii vor deveni interesate in a dezvolta unul. Exact precum in cazul terminalelor mobile, cand Apple dezvolta ceva, altii ii urmeaza pasii si asta in final ne va aduce masini electrice de la multipli producatori, concurenta fiindu-ne extrem de benefica.

  Din punctul meu de vedere, implicarea companiei Apple intr-un proiect de acest gen va avea menirea de a ne aduce masini mai bune, mai sigure, mai prietenoase cu natura si probabil mai ieftine, dar viitorul le va aranja pe toate.

  Voi ce parere aveti despre masina dezvoltata de Apple?