Jony Ive a creat inclusiv un costum de astronaut

Jony Ive costum astronaut

  Jony Ive a creat design-uri pentru o multutidine de obiecte si produse de-a lungul vietii sale, iar printre ele se numara inclusiv un costum de astronaut creat in urma vizionarii unor documentare ale Discovery Channel. Vizionand documentarele Moon Machines, Jony Ive a aflat ca NASA a creat costumele spatiale fara a sti in prealabil cum trebuie ele sa arate sau sa functioneze, imbunatatindu-le cu inventii dupa inventii. Ive a realizat ca pentru Apple dificultatile au fost aceleasi, produsele inovatoare lansate de catre companie in ultimii ani avand nevoie de inventii dupa inventii pentru a ajunge pe piata si a uimi lumea.

There was the realization we needed to develop a spacesuit, but it was hard to even know what the goals should be,” he said. And then he linked the studio’s work to NASA’s: like the Apollo program, the creation of Apple products required “invention after invention after invention that you would never be conscious of, but that was necessary to do something that was new.

  Impresionat de munca celor de la NASA, Jony Ive a realizat ca trebuie sa creeze design-ul unui costum de astronaut si probabil acesta se regaseste undeva in studioul sau. Desigur ca nimeni  din afara companiei nu a vazut design-ul acestui costum inca, dar probabil in cativa ani vom vedea viziunea lui Jony Ive cu privire la costumele spatiale. Ca sa fiu sincer, intentiile lui Ive cu privire la costumele spatiale sunt destul de deplasate avand in vedere ca el creeaza cu totul altceva, insa probabil multi si-ar dori sa vada costumul in realitate.