Jolly Jam ® – un nou joc promovat de catre creatorii Angry Birds (Video)

0

  Jolly Jam ® este un joc lansat in App Store de catre Rovio Stars, compania creata de catre dezvoltatorii Angry Birds in ideea de a ajuta dezvoltatori independenti sa isi publice jocurile in App Store. In clipul video de mai sus puteti vedea gameplay-ul titlului disponibil pentru descarcare din magazinul companiei americane, el fiind un puzzle game extrem de interesant. Rolul vostru in titlu este s ail ajutati pe printul Jam sa o salveze pe printesa Honey si regatul Jelly, o creatura malefica amenitand pacea pastrata timp de cateva sute de ani.

A fresh puzzle game that will surely make you jolly! Prince Jam needs YOU to help save Princess Honey and the Jelly Kingdom. Download and play today for free! Defeat the evil Boss and his wicked, cute minions through hundreds of levels of fruit-filled goodness. Do you have what it takes to save Princess Honey and become the ultimate Jam Master in this jolly adventure?

  Jolly Jam ® este un joc dedicat, in principal, copiilor, insa desigur ca el poate ocupa timpul oricui pentru cateva ore bune. Dupa cum ati vazut si din clipul video de mai sus, voi veti putea controla personaje care trebuie sa combine atacuri pentru a distruge monstrii care le ies in cale, totul in timp ce exploreaza regatul Jelly.

  • Strategically match your fruit jelly in a box and battle monsters to advance to the next level
  • Create epic combo attacks and boosters to unleash colorful explosions
  • Travel across Jelly Kingdom, from Lemonade Lake to Chocolate Mountains and beyond
  • Challenge friends and other Jam Masters worldwide
  • Hundreds of succulent levels; with more planned in the future

  Jolly Jam ® este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.