Prima Pagina Apple Watch Apple Watch – coroana digitala ar putea fi personalizata

Apple Watch – coroana digitala ar putea fi personalizata

Apple Watch coroana digitala

  Apple Watch va fi echipat cu o coroana digitala, sau digital crown, aceasta fiind o rotita montata in partea dreapta a ceasului, ea permitand controlarea anumitor elemente din interfata de utilizator. Desi compania Apple nu a mentionat absolut nimic in legatura cu posibilitatea de a personaliza altceva ina fara curelelor, se pare ca inclusiv coroana digitala va putea fi modificata de catre noi. In imaginea de mai sus puteti vedea ca partea exterioara a coroanei digitale are aceeasi culoare cu acele curele care sunt atasate carcasei Apple Watch, iar de aici putem trage concluzia ca Apple va permite personalizarea sa.

  Acum nimeni nu stie cat de departe ar putea merge personalizarea, insa unii sunt de parere ca in cel mai extravagant caz Apple a implementat un ecran LCD in coroana digitala pentru a-i permite schimbarea culorii. In cazurile ceva mai realiste vorbim despre alegerea culorii de la bun inceput, implementarea sa pentru a se potrivi curelei si imposibilitatea de a o mai schimba fara a inlocui complet ceasul. Aceasta pare si cea mai logica prezentare a optiunii de personalizare a ceasului, iar in aceasta situatie intreaga idee de a putea schimba cureaua ceasului pentru a ii oferi un look diferit nu mai pare chiar atat de atractiva.

  Avand in vedere ca Apple Watch va fi prezentat, cel mai probabil, abia in cursul lunii viitoare, ramane de vazut ce va decide compania Apple sa faca in legatura cu optiunile de personalizare si cat vor costa acestea. In orice caz, sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre potrivirea culorii coroanei digitale cu orice curea a Apple Watch, ori doar cu cea livrata initial si cat de interesanta vi se pare aceasta caracteristica.

 • Sheggy48

  Cine ar cumpara asa ceva, cand mai sunt atâtea variante poate mai bune.

 • grune

  Vorbește în numele tău te rog este un ceas frumos doar prețul este umpic cam mare pentru gustul meu.

 • Sheggy48

  Rectific, eu nu as cumpara asa ceva

 • Srb

  Apple va vinde clar mai multe ca restul pentru ca are forme si culori si pentru genul feminin. Unele fiind si unisex. Ce fata ar purta moto 360 sau samsung gear sau lg g watch ?!
  La fel ca si la macbook/iphone/imac/ipod/ipad sunt produse unisex

 • Pingback: Tim Cook vorbeste despre precomenzile Apple Watch, prezinta primul ceas personalizat | iDevice.ro()