Prima Pagina Apple Watch Apple Watch din aur – pret de minim 10.000 dolari

Apple Watch din aur – pret de minim 10.000 dolari

11

Apple Watch coroana digitala

  Apple Watch Edition este versiunea din aur a viitorului smartwatch al companiei Apple, iar daca pana in prezent s-a spus ca el ar urma sa aiba un pret de vanzare de 4000 de dolari, iata ca informatiile ar putea fi gresite. Conform unui jurnalist american cu informatii valide aproape intotdeauna in legatura cu produse Apple nelansate, Apple Watch Edition ar putea costa minim 10.000 dolari in momentul lansarii pe piata. De fapt, el considera ca in baza optiunilor disponibile pentru personalizare, un Apple Watch din aur ar putea ajunge sa coste pana la 20.000 de dolari in Apple Store-urile din intreaga lume.

But the way I’ve been told “No” has given me the uneasy feeling that I’ve been asking the wrong question. I should have been asking if $5,000 is too low. I now think Edition models will start around $10,000 — and, if my hunch is right about bands and bracelets, the upper range could go to $20,000. I was off by a factor of two, and my friend Vincent, I think, nailed it back on the day Apple Watch was introduced.

  Informatia sa are la baza numeroase intrebari puse expertilor in ceasuri si intr-o analiza atenta a pietei globale, ceasurile din aur fiind extrem de greu de gasit in versiuni mai ieftine de 20.000 de dolari. Daca pretul vi se pare foarte mare pentru un asemenea produs, in conditiile in care aurul ce va fi folosit ar putea costa doar 1000 de dolari, ei bine aveti foarte mare dreptate. Da, vorbim despre un produs de lux, da vorbim despre un produs exclusivist, insa clientela trebuie sa fie pe masura, altfel Apple risca sa ramana cu produsele in stoc si fara atentie.

  Inainte de a critica prea mult pretul trebuie sa va ganditi ca Apple Watch Edition nu vi se adreseaza in vreo masura si ca indiferent cat va cere Apple pe el, doar cei care si-l vor permite vor decide daca il vor putea cumpara sau nu.