Prima Pagina Cydia atom te ajuta sa accesezi mai rapid aplicatiile favorite din LockScreen (Video)

atom te ajuta sa accesezi mai rapid aplicatiile favorite din LockScreen (Video)

2

atom

  atom este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o functionalitate complet noua pentru ecranul de blocare al iOS 8. atom ne ofera posibilitatea de a alege un numar de maxim 6 aplicatii pe care le putem afisa in LockScreen, ele putand fi accesate extrem de usor prin iconitele prezente in interfata. Aplicatiile pot fi protejate inclusiv cu Touch ID sau un cod de siguranta, grabber-ul este modificat dinamic in functie de imaginea de fundal, animatiile sunt facute pentru a se potrivi cu iOS 8 si nu doar atat.

atom extends the use of the Lock Screen by allowing you the option to choose between any of 6 applications you want to launch, right from your Lock Screen. Getting to your favourite applications has never been so quick and intuitive. atom also re-imagines a new and innovative way of unlocking your iPhone/iPod touch with the ease of almost a flick (up) gesture.

  Partea interesanta a atom este ca tweak-ul ne ofera inclusiv posibilitatea de a debloca terminalele folosind un simplu gest, totul fiind intuitiv si extrem de usor de facut din terminalele noastre. Atom este disponibil pentru descarcare la pretul de 2$ din repo-ul BigBoss al Cydia.

  • All-new design style for iOS 8
  • Works with Touch ID and Passcode enabled devices
  • Quick access to your 6 favourite apps from the Lock Screen
  • Dynamic grabber depending on your choice of wallpaper
  • Incredibly smooth hands-on animations
  • Redesigned preference panel for better usability
  • Ergonomically/Intuitively designed for everyday use